מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לחברותשרון29/01/2009
שלום,אני בכיתה ח' ואין לי ממש חברות,ביסודי תמיד הייתה לי חברה טובה שבעצם דרכה הייתי מכירה עוד חברות,וכך היו לי הרבה חברות,חוץ מזה,הייתי לי חברה מחוץ ללימודים,אבל כעברתי דירה ורציתי לשמור על קשר,היא מצאה חברה חדשה,שהייתה בכיתה שלה,ועכשיו אני והיא ידידות,אבל אם החברה שהיא מצאה היא נפגשת כל יום והן החברות הכי טובות,יש לי ידידות,אבל לכל ידידה יש כמה חברות,אז כאילו זה לא שהן חברות הכי טובות שלי ואנחנו נפגשות כל יום,אנחנו נפגשות בבצפר,ומבחינת בית ספר,אני לא בודדה,אבל בשעות שאחרי בית הספר,אני מרגישה לבד,כל ערב אני בבית,משחת במחשב,עצובה,רואה טלוויזיה,בינתיים כשכולם נפגשים עם חברים,הולכים למסיבות,אני נפגשת עם כמה ידידות(אחת מהן זאת החברה שהייתה לי פני שהיא הכירה חברה אחרת),אבל אני נפגשת איתן פעם בשבוע,וגם זה רק אחרי שאני משכנעת אותן...מה אני יעשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרון
אייל קנדינוף29/01/2009זה מזכיר לי מקרה כשהיתי בכיתה ט, שנה מעליך. ואני זוכר שזה היה בדיוק שעלינו לתיכון ולא היו לי חברים. אז מה שעשיתי היה מאוד פשוט אבל דרש להתגבר על הבישנות שלי... אז מה שעשיתי היה להכיר חברים חדשים שלא היכרתי לפני. בהפסקות בין השיעורים הייתי ניגש לילדים שלא היכרתי, עם במשחק כדור רגל או כדור סל והייתי מתחיל שיחה קצרה. אחרי זה היה לי פשוט יותר לדבר איתם וכך יצרתי לי קשרים חדשים לפי בחירה שלי ולא לפי מה שמקובל. נראה לי שגם לך כדאי "לקפוץ למים הקרים" ולנסות בעצמך להתחיל שיחות עם בנות שאת לא כול כך מכירה זה יכול להיות מאוד מענין ואז תוכלי גם להזמין את אלה שמענינות אותך אליך הביתה
אשמח להתעדכן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב
שרון29/01/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)