שאלה בקשר לחברה טובה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לחברה טובה...
    יעל
    30/01/2009

היי אני בכיתה ט' ויש ילדה אחת שהיתה חברה שלי ממש ממש טובה בתחילת שנה ואז גילתי שהחברות הזאת ממש לא טובה לי... היא היתה מאוד ביקרותית והיתה מרכלת המון וזה לא התאים לי. הקטע שהיא מאוד מקובלת בחברה. יום אחד פשוט הפסקנו לדבר... היא נהיתה חברה של מישהי אחרת וכבר לא היה אכפת לי ממנה.. עכשיו פתאום חזרנו להיות חברות אבל ממש לא כמו קודם. הבעיה שהיא נהיתה חברה של מישהי שאני ממש רוצה להיות חברה שלה. והיא החברה שלה הכי טובה. מה שמעצבן זה שאני מרגישה כאילו היא האקסית שלי... כל אחת שנהית חברה שלה זה מעצבן אותי נורא נורא!!! ובפרט שזאת הילדה הזאת!! אני יודעת שזה נורא מסובך! ושלא תחשבו, אני מאוד מקובלת בחברה אבל אני רוצה להיות חברה שלה שוב לפי הרגש אבל השכל אומר לי "לא!!!!"... מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לחברה טובה...

הוספת תגובה

• הי יעל

אייל קנדינוף
    30/01/2009

ממה שאת כותבת נראה שאת בקונפילקט עם עצמך. מצד אחד יש התנהגויות בין אנשים שלא מקובלים עליך ומצד שני יש בך את הרצון להיות מקובלת וחברותית. בסופו של יום נראה שאת יודעת את התשובה והיא קשורה למה שאת לא מוכנה להסכים מבחינת העקרונות והסטנדרטים שלך. סימכי על האינסטינקטים שלך הם לא מטעים אותך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו