מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי עוד שאלה, אבל בנושא שונה....לירן02/02/2009
האם תופעת "החברות שמפלרטטות עם הגבר שאת רוצה" היא תופעה מוכרת? ואם כן, האם יש הסבר לתופעה הזאת?? למה זה קורה???? כל פעם כשאני נדלקת על מישו או רוצה גבר חדש, החברות שלי פתאום מתחילות להראות שינוי בהתנהגות שלהן כלפיו, ומפלרטטות איתו קצת.... אבל לא בצורה מוגזמת.... אבל בכל זאת אפשר להבחין בזה.... זה ממש מעצבן ואני אפילו שוקלת לא לשתף אותן יותר בעניינים האלו, למרות שהן חברות ממש טובות שלי, פשוט בכל הנושאים הקשורים לגברים הן מתחילות טיפה להשתגע ולהתחנחן. דיבורים איתן לא יעזרו.... כי כבר ניסיתי את זה והן מתגוננות.... נכנסות למגננה ומתקיפות אותי שאני מדמיינת.. אבל אני לא מדמיינת, אני בחורה מאוד אינטיליגנטית ואני יודעת להבחין בין אמת לבין שקר.... חוץ מזה, אני שומעת על הרבה מקרים כאלה גם מבנות אחרות.... ואני בטוחה שיש לזה הסבר כלשהו.... רציתי לדעת מה הוא הסבר הזה מדוע זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירן
אייל קנדינוף03/02/2009זה קורה בגלל קינאה ותחרותיות, כמה חבל. זה המצב בעיקר בגילאים שלך. אין לך דרך אחרת מלבד לשמור את עינייניך הפרטיים לעצמך ורק אם יש חברה שידוע לך שהיא בוגרת כמוך ויכולה לעזור בשיתוף והחלפת חויות ממקום כנה, אז שיתוף הוא ממומלץ. זה הזמן שלך לבדוק ולהתנסות במערכות יחסים עם חברים וחברות והנה למדת משהוא חשוב. המשיכי לבדוק ולבחון כי רק כך תוכלי למצוא את האנשים שאיתם את רוצה להיות בקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)