מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כ"כ הרבה שאלות....רחל05/02/2009
יש לי כ"כ הרבה מה לשאול ולהגיד.. בזמן האחרון אני רואה שאני מתחילה הרבה ויכחוים....עם חברות בבית צפר על כל מיני נושאים.. ולרוב זה נושאים של הדת... הם מנסות לשנות את הדעה שלי(ככה אני חושבת ומקבלת את הצורה שהם מתוכחות איתי) וזה נורא מפריע לי ומעצבן אותי... אבל למרות הכל אחרי הויכוח אנחנו חוזרות "לשיגרה" ולהיות חברות... אבל בבית צפר שלי..(חרדי) אני רואה שלא תמיד מקבלים את הדעות שלי על הצד הטוב...כי אני פשוט מרגישה שהם לא מבינים אותי ושהם תמיד נגדי וזה משפיע עלי על ההתנהגות שלי בבית צפר... עם היועצת בית צפר אני לא יכולה לדבר..כי אומרים לה משהוא והיא ישר הולכת ומזמרת הכל לסגנית ולמורות..אז ככה שאין פרטיות....(וזה מוכח) וגם יש לי בעיות עם מורות...מורה לאנגלית -היא לא מבינה את הצורה שלי ואני לא מסוגלת לקבל את הצורה שהיא כלפי....לפעמים זה מגיע לשלבים שהיא אפילו נתנה לי מכתב הביתה...והיא ואני פשוט לא מסתדרות אני ניסיתי אבל לא הלך היא תמיד נגדי לא משנה כמה טוב אני יתנהג...ושאני הולכת לסגנית היא לא תצדיק או תקשיב לי היא פשוט תיהיה תמיד בצד של המורה...כך גם אצל המחנכת...אם בכלל אפשר לקרוא לה מחנכת כולם בכיתה מתלוננת עליה אבל כנראה שמעדיפים להתעלם ..כך שמצד הבית צפר אני מרגישה שמעלמים ואני צריכה לספוג הכל...שלפעמים זה אפילו מדיע לבכי...אבל אני לא יכולה לשנות מסגרת לימודים כי אין לי לאן ללכת וביררתי חיפשתי אבל אין לי...כך שלפני שתנו לי את העצה של לנסות לשנות מסגרת לימודית תנו לי עצות איך להשתנות ולנסות להנות יותא שמה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחל
אייל קנדינוף06/02/2009שלום לך
ההמלצה שלי אליך היא "להוריד פרופיל". אין ספק שאת בחורה דעתנית, חזקה ומודעת לעצמה לכן כל ההתנגשויות הללו לא משרתות אותך. המשימה שלך צריכה להיות שונה. איך את, למרות השוני שאת מרגישה כלפי המסגרת וחברותיך, מצליחה להטות את הרצון שלך להיות צודקת למקום של חוכמה. ולכן במקום לספר לכולם את דעותיך התחילי לשאול שאלות. את המחנכת, המורה לאנגלית, הסגנית, חברותיך. לא שאלות קנטרניות, אלא שאלות סקרניות שבאמת רוצות להבין את המשמעויות של מה שנאמר לך. זו משימה לא פשוטה אך אם תתמידי שקט ורוגע יצטרפו לחייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)