מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהחסוי08/02/2009
חשבתי הרבה אם לכתוב לך או לא חברה שלי המליצה לי עלייך אבל לא הייתי בטוחה שזה מה שאני רוצה לעשות עכשיו החלטתי שכן אני בת כמעט 15 רק לידע כללי קצת לפני סוף שנת הלימודים האחרונה התאהבתי בילדה הייינו חברות ממש אבל ממש טובות לפני 3 שבועות ככה החלטתי לספר לה על מה שאני מרגישה חשבתי אולי היא תבין אותי ולא תתרחק אבל היא כן התרחקה והיום אנחנו בכלל לא מדברות אנחנו באותה כיתה מצד אחד קשה לי לא לראות אותה כל יום ומצד שני זה גם קשה לי לראות אותה בידיעה שהיא לא תגיד לי שלום כל היום ולא נדבר וחשוב לי לציין שאותה ילדה הבטיחה לי שהיא לא תספר לאף אחד את זה לפני שסיפרתי לה את זה ביקשתי ממנה שתבטיח לי שלא תספר את זה לאף אחד ושתמשיך להיות חברה שלי למרות הכל, היא לא עמדה בשתי ההבטחות שלה אין לי מושג כבר איך להמשיך מה את מייעצת לי לעשות? כי באמת זה חשוב לדעת אין לי יותר מדי ברירות תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חסויה יקרה
ענת זפרני12/02/2009קודם כל - הרשי לי לחזק אותך
כל הכבוד לך שהיה לך אומץ לחשוף את הרגשות שלך, זה לא קל באף גיל, זה לא קל בעיקר בגיל שלך, ובטח שמדובר על אהבה שפחות מדברים עליה.....
שנית, החברה שלך הגיבה באופן שהיא היתה מסוגלת - התרחקות.
תחשבי לרגע איך היא יכלה להתנהג אחרת אם היא לא מרגישה אותו דבר כלפייך - ואת חוסר היכולת שלה לא להיות מובכת לידך, בעצם - כל מה שהיה טבעי בינכן הופך פתאום ללא טבעי - מלחיץ ומאיים
תני לה זמן להתרגל לרעיון
ובהדרגה תחזרי לחברות רגילה איתה
ותביני שהיא לא מעוניינת
אני בטוחה שאם הקשר בינכן היה טוב- הוא יחזור להיות כזה ברגע שהאיום יופחת
את יכולה גם לכתוב לה מכתב ולהסביר שלא התכוונת לפגוע בה או ביחסים ושאת מבינה שהיא לא בקטע וחבל לך לאבד אותה כחברה ולכן את מציעה שתחזרו להיות כמו פעם = ותראי מה התגובה שלה
אשמח להתעדכן
המון הצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)