מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםשרון09/02/2009
אמ..אני זוכרת שלפני כמה שבועות כתבי לך על אבא שלי,מה הוא עושה וזה,ואמרת שבדרכו שלו הוא מנסה להגן עלי וזה..וגם אמרת לי לא להתערב בחיים שלו,אבל אז גם הלכתי לפוום משפחה,ושם אמרו ליד דווקא כן לעשות עם זה משהו,אז אני לא יודעת מה לעשות,חלק אומרים ככה וחלק ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
אייל קנדינוף09/02/2009שוב שלום
מה הציעו לך לעשות בפורום משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות למישהו כמו..
שרון09/02/2009יועצת,מורה,דודה וזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
אייל קנדינוף10/02/2009הי שרון
אני לא פוסל אפשרות ללכת ולהתיעץ עם המורה או יועצת. לפי מה שכתבת לי אביך מטפל בכם כיאות. הוא דואג לכל מחסורכן ושומר עליכן. בנוסף, חשוב לו הישגיכן בלימודים. נכון שהתנהגותו היא לא מקובלת בלשון המעטה ויש לו הרבה דברים להשתפר בהם, אך הוא בוגר וכל זמן שהוא לא פגע בכן על פי חוק הרבה לא ניתן לעשות אלא אם הוא יהיה מוכן לשתף פעולה. השאלה היא מה את רוצה להשיג? והאם את חושבת שאביך פתוח לקבל ביקורת מיועצת בית הספר או המורה? אם את רוצה להתייעץ אם היועצת או המורה כדי לפרוק את שעל ליבך אל תהססי עשי זאת בהקדם. אך זיכרי שעליך להיות זהירה. האם אימך מודעת למצב?
אשמח לקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא שלי..
שרון16/02/2009היא לא גרה איתנו,ההורים שלי גרושים,והיא לא שומרת על קשר,לפני שבוע בערך אמרתי לאבא שלי על השיכורות,והוא בזמן האחרון לא עושה את זה,אם הוא כן יעשה אני אפנה כבר למישהו,ותודה על העזרה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לשרון
אייל קנדינוף16/02/2009כל הכבוד לך!!!!
את מראה בגרות ואחריות ונראה שאביך מכיר בזה ומשתף פעולה.
המשיכי כך
בהצלחה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שרון17/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)