מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    אמא מודאגת
    10/02/2009

שלום, בתי בת 10.5 , בעלת נצנים של חזה, כמו כן עם מעט שערות במפשעה ובבית השחי, קניתי לה את 2 הספרים שהמליצו באתר, "איילת מקבלת" וכן את הספירון הקטן על גיל ההתבגרות, היא קיבלה לפני שבועים מחזור שנמשך כמה הימים , ואתמול שוב קיבלה מחזור דרך אגב יחסית היא קיבלה את הנושא הזה קצת באי רצון והיא כם התלוננה מדוע היא מתפתחת כל כך מהר אבל אחרי קריאת הספרים הללו היא קצת נרגעה נראה לי שזה גיל יחסית מוקדם בקשתי וגם קבלתי הפניה מרופא המשפחה לצילום כך היד וכן להפניה לרופאת אונדיקרנולוגיה. . האם צריך גם ללכת לרופאת נשים? האם לא צריך לחשוש שהמחזור שלה מגיע בתדרות כל כך גבוהה.? האם זה הולך להיות עכשיו לדבר קבוע או זה יכול להפסק לכמה חודשים.? גובה שלי הינו 169 ובעלי הוא 174 האם הצמיחה שלה והתפתחות שלה תעצר בגלל זה? או בגלל שאנו זוג גבוהים יחסית אז קבלת המחזור בגיל כה מוקדם לא תשפיע. אנא עני לי בבקשה אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• היי אמא

ענת זפרני
    10/02/2009

ראשית אעביר את ההודעה שלך לפורום גניקולוגיה על מנת שתקבלי תשובה מהיימנה מאיש מקצוע.
    אני רוצה דווקא להתייחס לחלק הנפשי ולא הביולוגי(שאותו אתם בודקים בצורה יסודית, לפי מה שכתבת).
    ילדה בת 10 היא באמת רק ילדה
    וקבלת המחזור - לפעמים, מאיים לא ברור וקצת מלחיץ
    כאן המקום שלך כאמא להרגיע, והמשפטים שבהם הייתי בוחרת הם:
    זה שקיבלת מחזור לא אומר שאת מפסיקה להיות ילדה, המחזור מבקר באופן סדיר רק אחרי גיל 15, מותר לך להתבאס אבל עדיף שתתייחסי למחזור בצורה טבעית בלי להקדיש לו תשומת לב, אני פה כדי להיות איתך"..... ועוד ועוד ועוד
    מצד אחד לשדר אמפתיה ותמיכה
    מצד שני לשדר שזה בסדר היא יכולה להמשיך להיות ילדה
    והכי חשוב
    את שם בשבילה
    המון הצלחה
    בריאות
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ענת זפרני
    10/02/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=239 id=link]גניקולוגיה נערות[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו