מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהגליה01/08/2007
אני בבעיה כי אני ממש מאוהבת במישהו שלא מחזיר לי אהבה ומוכן רק לעשות אתי סקס. אני נורא נהנית אתו במיטה, הוא ממש מנוהס, אבל אני מרגישה מנוצלת קצת. מה שכן, הוא לימד אותי כמה סקס זה כיף. מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרון
חסוי!!02/08/2007אני חושב שאתה צריכה לדבר איתו על זה שאת נורא נהנית שאת עושה סקס אבל את גם חייבת להבין שאת חייבת להציב לו גבולות כי יש סיכוי שהוא מנצל למרות שאת נהנית מהסקס את צריכה לדבר איתו על זה שקיום יחסי מין רק יחסי מין זה סוג של ניצול אלא אם כן הוא מראה אהבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה היקרה
ענת זפרני02/08/2007סקס זה דו צדדי
גם את מוכנה לעשות איתו סקס - אפילו שהוא לא מחזיר לך אהבה
קחי אחריות על הבחירות שלך בחיים
זה בסדר גמור לקיים יחסי מין בלי אהבה
זה בסדר גמור לא לקיים יחסי מין בלי אהבה
אם את נהנית - ולא מיוסרת - תהני עד הסוף
אם את חשה רגשות אשם או ניצול - אולי יש לך איתות פנימי שמשהו במערכת היחסים לא תקין, כי יחסי מין - זה לא רק מין!!!!
אז אני ממליצה לך בחום לשבת עם עצמך ולקבל החלטה מה את בוחרת
איתו ובלי אהבה
בלעדיו ובלי מין
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)