לענת היקרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת היקרה!
    נטלי גולן
    18/02/2009

הי ! זאת שוב אני .. נטלי גולן החברה הזאת שרבתי איתה וסיפרתי לך עליה ,היא שלחה לי פתק באמצע השיעור שכבר היא לא יכולה יותר היא התגעגע אליי והיא לא יודעת כבר מה היא עשתה לי שאני ככה.והיא רשמה שם שהיא מאוד רוצה לדבר איתי. בהתחלה כתבתי לה. תודה על המכתב אבל אני יגיד לך ת'אמת אני לא רוצה שנשלים ואזאני שוב יחתרט כמו מה שהיה ואני מבקשת סליחה שאני ככה. ואז החלטתי שאני לא ישלח לה בכלל ת'פתק וזהו! רציתי לשאול אותך מה את אומרת על זה? ותתני לי טיפים איך לשכוח ממנה זה הדבר שהכי היתי רוצה! תודה רבה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת היקרה!

הוספת תגובה

• היינטלי

ענת זפרני
    21/02/2009

תראי
    מאחר ואת לא רוצה קשר איתה
    ממש ממש לא רוצה
    אני חושבת שהדרך היחידה היא להתעלם ממנה
    כי כל דרך אחרת תגרור תגובה ולא נראה לי שאת רוצה
    למרות שלדעתי חבל
    אבל זו הבחירה שלך
    וכנראה את יודעת יותר טוב ממני מה קורה בינכן שכל כך קשה לך
    המון הצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

נטלי גולן
    23/02/2009

שלום בתגובתך האחרונה רשמת שם שעליי להתעלם ממנה. איך אוכל לעשות זאת תתני לי דרכים בבקשה. ולא הבנתי לאיזה תגובות זה יכול להוביל.? תודה רבה !!!!!!!את עוזרת לי מאוד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי

ענת זפרני
    23/02/2009

תראי, אין הרבה פטנטים בלהתעלם
    זה פשוט להכניס לראש מין מחיצה דמיונית שאת מעמידה אותה מאחוריה
    כל מבט שלה
    כל תגובה שלה
    לא נקלטת -
    בהתחלה עוד תשימי לב
    בהמשך תתרגלי אליה
    אני בכל זאת מציעה לך לחשוב על חידוש הקשר
    כי היא כל כך משמעותית עבורך
    זו בחירה שלך
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

הילה
    24/02/2009

שלום! איך את יודעת שהיא משמעותית עבורי? ולמרות כל זה שאני עדיין ממש חולה עליה ומתה עליה אני לא רוצה איתה קשר. לפחות עד סוף שנה. כי אני יודעת שאני יתבייש ממנה מאוד ואני גם לא מסוגלת להסתכל עליה. אז איך את מסבירה את זה?נראה לך שזה יעבור מתישהוא? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

ענת זפרני
    24/02/2009

אני לא חושבת שאני יכולה לעזור לך מעבר למה שעניתי לך גם כאן וגם בהתכתבות הקודמת.
    את רוצה להיות איתה בקשר אבל מפחדת
    אין לנו דרך להתמודד עם הפחדים שלנו דרך בריחה
    הם משיגים אותנו
    ואני באמת חושבת שכדאי שתשלימו
    אם לא
    אז נגמרו לי העצות
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת היקרה!

הילה
    28/02/2009

מה קורה? רציתי להודות לך על הכל באמת תודה רבה רבה, עזרת לי מאוד. כשאני והיא נשלים אני יגיד לך הכל בעז"ה. אני יכתוב לך בפורום. המון תודות!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו