תסביך שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסביך שיער
    רונית
    19/02/2009

לילדתי בת ה-13 יש תסביך שיער , שערה מלא ומתולתל , היא יושבת שעות מול המראה התחלתי לעשות לה פן פעם בשבוע שיהיה לה יותר קל , אך היא הגזימה והייתה יושבתבמשך שעות עם המחליק ועם שמן להחליק אותו, היא הייתה מיללת לי כל היום שהשיער שלה שרוף ולא מסתדר לה והיא רוצה להיסתפר ולדלל אותו, לקחתי אותה למספרה והספרית קיצרה לה את השיער עד הכתפיים , עכשיו היא בוכה לי כל היום , שהיא לא יוצאת מהבית כך ושהשיער קצר מידי , ואפילו לבית ספר אינה מוכנה ללכת , לא עזרו לי כל ההסברים שלי שלא היה מנוס מלקצר לה כי הכל היה שרוף ושזה מאוד יפה לה , עכשיו השיער נראה יותר בריא , היא בוכה שהיא אינה יכולה אפילו לעשות קוקו והיא רוצה תוספת שיער בלי זה היא לא יוצאת מהבית, אני ממש מתוסכלת ממנה ולא יודעת מה לעשות, כואב לי לראות אותה בוכה כל היום , מה לעשות? תודה אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסביך שיער

הוספת תגובה

• לאילנה

אייל קנדינוף
    19/02/2009

שלום לך
    נו, צרות של גיל ההתבגרות. הצעה שלי היא להזמין תור אצל מעצב שיער ידוע ואיכותי שיכול לעצב תספורת מודרנית ועכשוית שתרגיע את בתך. חשוב לך להבין שאת יכולה לעזור הכי הרבה בזה שלא תכנסי למעורבות רגשית עם צרות של בת בגיל ההתבגרות-בל נשכח שהשיער יגדל וכל התעסקות שלך מעבר לרצוי בנושא מעכב את ההשלמה של בתך עם המצב. נכון היא סובלת מהטעות שהיא עשתה אך זה לא סוף העולם, בשום פנים ואופן לא לוותר על בית ספר ופעילויות אחרות החיים ממשיכים למרות הכול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו