מה זה אומר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר?
    שרון
    19/02/2009

אני גרושה 10 שנים. הגרוש הוא בעל אמצעים. אני לא. אני ממש תלויה במזונות שהם מספיקים לתשלומי חשבונות ולאוכל לא הרבה מעבר. אני מודאגת ממצבי הכלכלי ונראה לי שזה עובר לילד. הוא שאל את אביו האם הוא מתכוון לשלם מזונות גם לאחר שיגיע לגיל 18 ומה יהיה עם אמא במקרה שהאב ימות? על מה מעידות שאלות אלו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר?

הוספת תגובה

• המשך- הערה

שרון
    19/02/2009

הילד בן 12 +

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסמדר

אייל קנדינוף
    20/02/2009

שלום לך
    זה אומר שבנך ער ומודע ,ביחס לגילו ,למתח הנפשי והדאגות שאת מתהלכת. יש להפריד בין הדברים. מומלץ שטרדות היום יום לא ישפעו ולא יחשפו בפני הילדים. במקביל משימתך היא, באמת, ליצר בטחון כלכלי שלא נתמך גרושך. ברור שזה לא פשוט, אך בשביל הבטחון העצמי שלך ובנוסף הערכה עצמית כדאי שזה יקרה גם אם תהליך זה יהיה ממושך אבל עיקבי. תהליך זה לכשעצמו יכול להקל על בנך......
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו