קושי של מורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי של מורה
    שרית
    21/02/2009

שלום רב, אני מורה למדעים בכיתה ג'. בכיתתי ישנם שני ילדים חצופים מאוד: ממרים את פי בכל הזדמנות ובעצם אינם מאפשרים לנהל שיעור ראוי,. לעיתים אף אינם טורחים להיכנס לשיעור, או מתחצפים ומעוררים פרובוקציות בתוך הכיתה. שוחחתי פעמים רבות עם הוריהם, אולם נראה כי גם הם חסרי אונים. מחנכת הכיתה אינה מעוניינת לעזור לי , שכן בשיעורים שלה הכול בסדר. אנא יעצו לי כיצד להתמודד עם ילדים בני 8 המדברים ומתנהגים כבני נוער לכל דבר. תודה מראש מורה שעובדת קשה מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי של מורה

הוספת תגובה

• ממורה למורה

ענת זפרני
    21/02/2009

היי שרית
    אני מלמדת בתיכון
    והעצה שלי מבוססת על עבודה בשטח
    אני ממליצה לך להכריז בהזדמנות הראשונה בפני הכיתה על יכולת אחת שיש לכל אחד מהילדים האלו
    נאמר - לשי יש הומור מדליק והוא יכול לספר לנו כל שיעור בדיחה אחת טובה(בסוף השיעור)
    לאורי יש יכולת מדהימה של זריזות - הוא יהיה העוזר שלי לענייני דפים הודעות וכו
    ולתת להם המון מקום בדרך החיובית
    אנשים בכלל וילדים בפרט נמשכים לחיזוקים
    כשאת מחזקת אותם את מעבירה אותם לצד שלך
    העניין הוא שילדים קולטים שמבוגרים לא אוהבים אותם והם מגיבים בהתאם
    ולכן הצעד הראשון הוא להחזיר לך את הבטחון ביכולת שלך לנהל את הכיתה הספציפית הזו
    אחרי שתרגישי שוב בטוחה
    תנהלי אותה בדרך שתבחרי
    בין היתר במתן תפקידים ומקום ותשומת לב במקום הבריא
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו