מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגברת מוטיווציה כיצד?מתלבטת24/02/2009
שלום רב, בני בן 13.5 ואני מרגישה שאין לו כ"כ מוטיווציה ללימודים ולהפגש עם חברים אחה"צ. מה שמעניין אותו זה לשבת מול הטלוויזיה ולטחון אוכל או לשחק במחשב. כמו כן, אני רואה שיש לו קשיי התארגנות והוא איטי בנושא של שיעורי בית. איך אני יכולה לשפר את המצב? בעבר דיברתי לו והסברתי לו על החשיבות של הלימודים והפגישות עם חברים, הוא הסכים אך קשה לו להזיז את עצמו. אמרתי לו שאני מוכנה לעזור לו ליזום אבל הוא לא ממש מראה נכונות. אני מרגישה קצת חסרת אונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגברת מוטיווציה
אייל קנדינוף24/02/2009שלום לך
לבנך אין מוטיווציה מהסיבה הפשוטה שמחשב וטלויזיה הרבה יותר מרגשים. שיחות מוטיווציה עם ילד בגיל ההתבגרות לא ישרתו את המטרה. ההמלצה היא להתנות שימוש במחשב וצפיה בטלויזיה בעשית שיעורים לפני. באופן שלא מותיר אפשרות אחרת. בנוסף ממומלץ להגביל את זמן המחשב ללא יותר משעתיים ביום ולא בסמיכות לשינה מאחר ויש לכך השפעות שליליות על איכות השינה.
אם אפשר להגיע להסכם שמשלב גם פעילות פיזית חברתית מה טוב.
בהצלחה
אשמח להתעדכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)