בין בת לאמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בין בת לאמא
    רחלי
    06/03/2009

שלום ענת ! קוראים לי מאמי אני בת 15 ואני ואמא שלי היינו קרובות וההינו החברות הכי טובות. יש לי עוד אח בן 18 ופיתאום היא התרחקה ממני ואנחנו כול הזמן רבות וכול התשומת לה על אחי ! למשל : אני מדברת איתה ופתאום אח שלי ניכנס הביתה היא ישר הולכת אליו וגם שאני מדברת איתה היא לא באמת מקשיבה לי . אני מרגישה שהייחס שלה השתנה מאוד כלפי !! או שאני מדבררת עעל משה'ו היא כאילו לא מקשיבה ביככל . תמיש שהייתי חוזרת מבית- ספר היא היתה שואת איך עבר עליי היום עשיו היא כבר לא שואלת ביכלל איך עבר עליי היום . אבל שאח שלי מגיע היא ישר הולכת אליו ושואלת איך היה בבית- ספר ! אאו שהיא פיתאום לא מציעה לי לאכול שתמיד היא הייתה מכינה לי אוכל ולאח שלי היא מכינה אוככל. אני לא יודעת מה קרה פיתאום אני מרגישה כאילו היא לא אותו בנאדם שהיה לפני 3 חודשים לא אותו אמא כאילו החליפו לי אותה באישה אחררת !!!!!!!! אודה לך מאוד עים תעני לי על שאלתי !! מאי [ :

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בין בת לאמא

הוספת תגובה

• היי מאי

ענת זפרני
    08/03/2009

כמו שאת מתארת זה נראה לי שמשהו קרה לאחיך
    כן כן לאחיך
    יכול להיות שאמא שלך לא מספרת לך כי הוא ביקש או בגלל שהדבר לא אמור להתגלות
    היא צריכה להיות איתו יותר
    את יודעת, אמהות מרגישות ילדים ולפעמים ילד אחד צריך יותר ובאותה תקופה הוא מקבל
    חשבי רק כמה זמן את התפנקת עם אמא ואולי הוא רצה גם קצת??...
    מה שאני מציעה לך
    זה לכתוב לאמא מכתב
    ול א ל ה א ש ים
    רק לדבר על געגועים ועל הרצון להיות עוד פעם קצת יותר ביחד
    נסי וספרי לי
    הצלחה רבה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

רחלי
    10/04/2009

היי ענת
    עשיתי כמו שייעצת לי, דיברתי עם אמא וטוב שדיברתי איתה כי התחושות שלי היו מוטעות. פשוט תמיד אמא נתנה לי תשומת לב אפילו יותר מהרגיל ולאחי תשומת לב רגילה. כשהיא התחילה לתת תשומת לב לשנינו - באותה מידה - (לא הייתי רגילה לזה ) הרגשתי קצת שונה ויותר מדי תיסכול העברתי אלייך. וכנראה שהגזמתי בתאור. אז עכשיו המצב הוא שאני יודעת לקבל שתשומת לב של ההורים צריכה להיות לילדים באופן שווה - לא לי יותר מדי , ולא לו יותר מדי. אמא ישבה איתי ודיברה איתי והכל בסדר.

תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ותוספת קטנה....

רחלי
    15/04/2009

גם התחושות שלך היו נכונות........... ולכן היה צורך לתת עודף תשומת לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו