מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בין בת לאמארחלי06/03/2009
שלום ענת ! קוראים לי מאמי אני בת 15 ואני ואמא שלי היינו קרובות וההינו החברות הכי טובות. יש לי עוד אח בן 18 ופיתאום היא התרחקה ממני ואנחנו כול הזמן רבות וכול התשומת לה על אחי ! למשל : אני מדברת איתה ופתאום אח שלי ניכנס הביתה היא ישר הולכת אליו וגם שאני מדברת איתה היא לא באמת מקשיבה לי . אני מרגישה שהייחס שלה השתנה מאוד כלפי !! או שאני מדבררת עעל משה'ו היא כאילו לא מקשיבה ביככל . תמיש שהייתי חוזרת מבית- ספר היא היתה שואת איך עבר עליי היום עשיו היא כבר לא שואלת ביכלל איך עבר עליי היום . אבל שאח שלי מגיע היא ישר הולכת אליו ושואלת איך היה בבית- ספר ! אאו שהיא פיתאום לא מציעה לי לאכול שתמיד היא הייתה מכינה לי אוכל ולאח שלי היא מכינה אוככל. אני לא יודעת מה קרה פיתאום אני מרגישה כאילו היא לא אותו בנאדם שהיה לפני 3 חודשים לא אותו אמא כאילו החליפו לי אותה באישה אחררת !!!!!!!! אודה לך מאוד עים תעני לי על שאלתי !! מאי [ :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מאי
ענת זפרני08/03/2009כמו שאת מתארת זה נראה לי שמשהו קרה לאחיך
כן כן לאחיך
יכול להיות שאמא שלך לא מספרת לך כי הוא ביקש או בגלל שהדבר לא אמור להתגלות
היא צריכה להיות איתו יותר
את יודעת, אמהות מרגישות ילדים ולפעמים ילד אחד צריך יותר ובאותה תקופה הוא מקבל
חשבי רק כמה זמן את התפנקת עם אמא ואולי הוא רצה גם קצת??...
מה שאני מציעה לך
זה לכתוב לאמא מכתב
ול א ל ה א ש ים
רק לדבר על געגועים ועל הרצון להיות עוד פעם קצת יותר ביחד
נסי וספרי לי
הצלחה רבה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
רחלי10/04/2009היי ענת
עשיתי כמו שייעצת לי, דיברתי עם אמא וטוב שדיברתי איתה כי התחושות שלי היו מוטעות. פשוט תמיד אמא נתנה לי תשומת לב אפילו יותר מהרגיל ולאחי תשומת לב רגילה. כשהיא התחילה לתת תשומת לב לשנינו - באותה מידה - (לא הייתי רגילה לזה ) הרגשתי קצת שונה ויותר מדי תיסכול העברתי אלייך. וכנראה שהגזמתי בתאור. אז עכשיו המצב הוא שאני יודעת לקבל שתשומת לב של ההורים צריכה להיות לילדים באופן שווה - לא לי יותר מדי , ולא לו יותר מדי. אמא ישבה איתי ודיברה איתי והכל בסדר.
תודה על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותוספת קטנה....
רחלי15/04/2009גם התחושות שלך היו נכונות........... ולכן היה צורך לתת עודף תשומת לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)