מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדי הגונב והמשקרלי05/08/2007
היי זו שוב אני, האמא הלא שקטה, שמחה שחזרת ושמחה מאוד על הפורום הזה שיש בפני מי לשפוך את הלב. הילד שלי בן ה- 12 וחצי הלך ביום שישי עם אביו לקניות וגנב עט, בעלי שהבחין הכריח אותו להחזיר. זה אינו המקרה הראשון של הגניבה לפני מספר חודשים הוא גנב כסף שהנחתי על השולחן והתגלה לי כאשר ביקש לספור את הכסף שהיה לו בקופה ועשיתי אחד ועוד אחד והבנתי שהוא לקח. התעמתתי עימו ולקח קצת זמן והוא הודה. נמאס לנו (לי ולבעלי) שהוא משקר כל הזמן וזה גורם לערעור היחסים ביני לבין בעלי באיך להתנהג אליו ולהתייחס למקרה. בעלי כל היום צעק עליו בכל דבר שביקש ממנו, עד שכעסתי עליו מאוד ובכיתי ואמרתי שנמאס לי מהיחס שהוא מעניק לילד ושאני שבורה מזה, שאם היו שואלים אותי מה הדבר הכי בעולם שהייתי רוצה זה שהילד שלי והאבא יסתדרו והילד שלי יהיה קודם כל בן אדם ושיפסיק לשקר ולגנוב. (לימודים גם מאוד חשובים לי אך חשוב לי יותר שיהיה בן אדם) הומלץ לנו על ידי הרופא המטפל בו בריטלין לפנות לפסיכולוג דבר שבעלי לא רוצה אם מבחינה כספית ואם מבחינת זה שאומר שאני זו שצריכה פסיכולוג ולא הוא.
ביררתי דרך קופ"ח אפילו רשימת המתנה כבר לא ניתן להרשם והאמת קשה לי להפתח בפני אנשים שאני לא מכירה. אותך אני מכירה והייתי בסדנת הורים שלך והרגשת שאני יכולה להפתח בפניך.
אני נמצאת במשבר מאוד מאוד מאוד מאוד עמוק ולא יודעת איך לצאת ממנו. דיברתי עם בני על המקרים וכמה חשוב לומר לנו את האמת וגם אם היא לא יפה, צריך לקחת בחשבון שמקבלים על זה עונש, אך העונש הכי גדול הוא כשאנחנו לא מאמינים לו יותר כי הוא משקר כל הזמן ואז כשיגיד אמת יהיה לנו קשה להאמין לו.
אנא עזרי לי לעזור לו.
נ.ב. האם את מציעה לי להראות לו את האתר כדי שיוכל לכתוב לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניבה ומצוקה
ענת זפרני07/08/2007אין מנוס מטיפול
צר לי
הילד שגונב בצורה שאינה חד פעמית
זועק לעזרה!!
תראי לבעלך את האתר, על מנת שיבין
יש כל מיני מצבי מצוקה ודרכים לזהות אותן - אחת מהן היא גניבה
יש כאן איזה שהיא בעיה
אי אפשר להתעלם ממנה
לפעמים חצי שנה או אפילו פחות של שיחות עם איש מקצוע נותנות לילד (ולכם!!!) כלים.
תתקשרי אלי אם את עדיין מתלבטת ואמליץ לך
050-7928420
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)