בעיה חברתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית
    לי
    05/08/2007

הבן שלי עולה לחטיבה ורוב הילדים מהכיתה ביסודי עולים איתו לאותה כיתה (היה להם מפגש). הבעיה היא שהוא לא היה כל כך מקובל בכיתה הקודמת ואני מאוד חוששת. גם עכשיו בחופש הגדול הוא בקשר עם ילד או שניים לעיתים רחוקות למרות שאני מנסה לדחוף אותו לצאת ולקבוע עם חברים. אני מנדנדת לו על כך הרבה. הוא ילד שאוהב טלויזיה ומחשב ולא לצאת. יש לציין שהכיר ילדה שעזבה את הארץ ואיתה כן יצאה ובילה וכעת הוא שוב חזר לחדרו. מה לעשות? הוא טוען שכך הוא אוהב. האם להמשיך לנדנד?

ובעיה נוספת שהרבה פעמים הוא מתנהג ממש כמו ילד קטן ואנו מעירים לו על כך המון שיתנהג בבגרות עוד מעט בר מצווה והוא מתנהג כמו ילד קטן ואוהב לשחק עם ילדים קטנים שבאים לאחותו בת ה- 8.
    אני חושבת שאם לילד טוב חברתית והוא מקובל אז כך גם הלימודים וכו'....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חברתית

הוספת תגובה

• חברים וחופש גדול

ענת זפרני
    07/08/2007

אני ממש שמחה שכתבת לי על החברים והחופש הגדול כי מאז תחילתו אני מקבלת אינספור פניות על כך שהילד/הנער לא נפגש עם חברים וגם לא רוצה(גם בנות!!)
    אז ככה
    המון ילדים בחופש הגדול לא רוצים חברים.
    חברים זה עבודה והשקעה ולחץ ותחרותיות והם בחופש.
    אז הרעיון הוא לפעמים להזכיר להם שאפשר לצרף או להפגש עם חבר
    וזהו
    לא לנג'ס
    בסך כל מדובר על חודשיים ויש להם עוד 10 חודשים של אינטראקציה יום יומית
    תניחו להם
    חופשה נעימה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו