משהו רע מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו רע מאד
    ללל
    07/08/2007

עשיתי משהו רע מאד פגעתי בשתי אנשים הכל התחיל מזה שירדתי למכולת ודודה שלי הביאה לי 10 שקל בשביל לקנות קולה אז ביקשתי מהמוכר שיביא לי בכסף רק את הקולה ולרשום את הסוכריה שרציתי אז עליתי לדודה שלי והמוכר הביא לי 1וחצי עודף אז דודה שלי אמרה איפה כל הכסף אז אמרתי לה זה כל העודף אז היא אמרה 8וחצי עולה קולה והיא לא ידעה שקניתי סוכריה אז היא ירדה למכולת ושאלה כמה עולה קולה אז המוכר אומר לה 6וחצי שקל ואני ירדתי אם דודה שלי והמוכר אמר היא היתה פה לפני כמה דקות
    והיא קנתה סוכריה וקולה אז אמרתי לה לא קניתי סוכריה קנתי רק קולה ואז דודה שלי התחילה לכעוס על המוכר והיא אמרה היא לא תשקר לי ושיקרתי ואת מבינה אני שקרתי לשתיהם כיאמרתי למוכר לא קניתי סוכריה והסתכלתי בעיניים של דודה שלי לא קניתי סוכריה ואחרי שעתיים אמא שלי שאלה אותי קנית עוד משהו חוץ מהקולה אמרתי לה שקניתי סוכריה אז את מבינה פגעתי בהרבה אנשים ועכשיו זה לא יוצא לי מהראש מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו רע מאד

הוספת תגובה

• זה הדבר הכי שטותי בעולם למה לשקר

חסוי!!
    07/08/2007

למה לשקר בדבר כזה כולה סוכריה לא יכלת להגיד להל שאת קונה גם סוכריה זה אפילו לא אמור להיות עניין כולה לבקש ממנה גם סוכריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קורה לכולנו

ענת זפרני
    08/08/2007

בסך הכל לא קרה שום דבר דרמטי
    רוב האנשים משקרים מדי פעם
    והשקר סופו להתגלות
    זה לא כל כך השקר כמו הבושה
    מה שהייתי עושה זה כותבת מכתב מהלב לדודתך ולאמא שלך שבו את מתנצלת ואומרת שפשוט נלחצת מזה שקנית בלי לבקש רשות ולכן שיקרת את מרגישה נורא לגבי זה ואת מקווה שהן סולחות לך זו הפעם האחרונה שתתנהגי כך.
    אם הייתי מקבלת מכתב כזה הייתי מרגישה המון אהבה כלפייך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו