להתעלם או מה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתעלם או מה?
    חסוי
    21/03/2009

אני בת 14. בכיתה א' - ו' הייתי ילדה חנונית כזאת וכשעברתי לחטיבה השתנתי לא השתנתי בשביל אף אחד או אחת אלא בשביל עצמי.. הבנתי שלא הכל סובב סביב הלימודים והבית ספר... מאז שהשתנתי נהייתי מקובלת בשכבה שלי,הכרתי מלא חברות וחברים.. הבעיה היא שילד שהיה חבר שלי בכיתה ה' ועכשיו הוא איתי בכיתה ועוד כמה ילדים כל הזמן מזכירים לי את זה ואומרים שאני סתם עושה פוזות וכל מיני.. להם אני מראה כאילו לא מעניין אותי מה שהם אומרים ושזה ממש לא מפריע לי.. הבעיה היא שמבפנים זה כן פוגע. להמשיך להתעלם או מה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתעלם או מה?

הוספת תגובה

• לבת ה14 :חסוי

אייל קנדינוף
    21/03/2009

שלום לך
    כמובן שלהמשיך להתעלם, הרי זה נובע מקנאה ולא יותר. השאלה למה זה עוד מפריע לך? את החלטת את מה שהחלטת וזה קידם אותך, למה להתעכב בעבר? חוץ מזה, את היא זו שבוחרת להפגע. עיצרי רגע וחישבי על הסיבות שמניעות אותם לנפנף לך בעברך. הרי זה נובע מחוסר יכולת לפרגן למשהיא שעשתה שינוי והצליחה. במקביל להתעלמותך מהערותיהם, שמרי בלבך חמלה והבנה לעובדה שאנשים לא תמיד מצליחים להשאר כנים ותומכים. לצערי את עוד תפגשי בהרבה מקרים כאלו.
    בהצלחה בהמשך, והמשיכי להאמין ביכולותיך!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסוי
    22/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו