נוער תחת קסאמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוער תחת קסאמים
    אדוה
    28/03/2009

מהו ההסבר לתופעה שהורים למתבגרים שחיים במציאות של ירי קסאמים בלתי נפסק, קונים להם את כל מבוקשם,בלי- סוף ,במקום לחנך אותם ולהתמודד איתם כבני נוער עם בעיות וקשיים
    ואיזה עצה אפשר לתת להורה כזה?
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוער תחת קסאמים

הוספת תגובה

• שלום לאדוה

אייל קנדינוף
    28/03/2009

שלום לך
    לא ידעתי על תופעה זו. אני מניח שתופעה זו נובעת מתפיסה שגויה של ההורים לפיצוי יתר.
    (בהסתמך על כך שתופעה זו אמיתית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

אדוה
    31/03/2009

האם תוכל בבקשה לפרט לי על התופעה, השלכותיה בעבור בני- הנוער והסכנות הטמונות בה?
    אודה לך מאוד אם תוכל גם להוסיף מונח מקצועי ( אם יש )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאדווה

אייל קנדינוף
    01/04/2009

שלום לך
    בהמשך למה שכתבתי אוסיף שפיצוי יתר נובע מרגשות אשם. מה שקורה זה שההורים מרגישים אשמים על כך שילדיהם נחשפים למציאות יום יומית קשה ומתוחה ואין ביכולתם לשנות מצב זה. תחושות אלו מייצרות רצון לפצות ולו בצורה חומרית את ילדיהם. ההשלכות הן רבות ומגוונות אך עלינו לזכור שמצב העניינים באזור זה לא פשוט ומחייב חשיבה עמוקה למה נכון ורצוי. לכשעצמו, אני סבור שאין בזה רע כל עוד ננקטות עמדות ברורות לגבי שאר תחומי החיים שקשורים להתנהלות יום יומית תקינה במגבלות הסיטואציות בזמן אמת. בנוסף, אני חש שמאוד קל לדבר על מה שנידרש מהמקום המאוד נוח שלי במיוחד שאני, בתור אב, לא חי את המציאות הזו. כך "שבגדול " קטונתי מלהמליץ לאנשים שמגלים גבורה שלא תאמן כבר יותר משמונה שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו