מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאייל , המשך שקריםהודא31/03/2009
בהתחלה אני מאוד מודה לך על שענית לי , אבל רציתי להגיד שאני לא כל כך רואה שהילד מתחרה עם האח , אפילו הוא מבקש ממנו לפעמים עזרה בלימודים , ואני אפילו חוזרת איתו על השיעורים ובלמידה במבחנים , .
נקודה שניה שהשקרים או ליתר דיוק מציאת סיבות תמיד להתנהגות הלא ראויה שלו לא רק לגבי ציונים אלא גם אתה יכול להגיד בכל דבר בחייו , אפילו כאשר מדבר על בנות שהם תמיד מפרגנות לו , אבל לא תמיד זה נכון , ומה שמוסיף למצב שהוא עקשן , על הדעה שלו אפילו אם זה לא נכון.
רציתי לברר ברשותך מה האב יכול לעשות עם הילד , כך שהוא התרגל להבטיח להם פרס או מתנה כל כך שהם רצו אם כל אחד ישיג ציונים טובים בבית הספר , והרי אותו ילד ההישגים שלו פחות טובים משאר אחיו , למרות הכל הוא מנסה תמיד להעכב ולהדגיש דבר לא טוב שיש לאחיו בפני ההורה. לכן מה יהיה תפקידו הכי יעיל של האב במצב כזה , אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להודא שלום
אייל קנדינוף01/04/2009שלום שוב
צר לי שוב, אך אני דבק באבחנתי במיוחד לאור מה שכתבת. ברור לי שהורים רוצים שילדיהם יצטיינו בלימודים ולפעמים הם נוקטים בדרכים מוטעות להשיג את המטרה. פרסים בעבור הישגים בלימודים יכולים לאורך זמן להסיט את הילדים מהמטרה המקורית שלשמה הם לומדים, צבירת ידע שימושי לעתיד, ולגרום לתחרותיות יתר בין האחים. הילדים אמורים להבין שהם לומדים בשביל עצמם ולא בשביל לקבל פרס. בנוסף, בתור הורים, עלינו לקדם התנהלות מכובדת ומכבדת ולא תחרות ביננו לבין עצמנו וביננו לבין שאר חברי המשפחה. כל אדם הוא יחיד ומיוחד ולכל אחד יש תכונות שמיחדות אותו מהשאר. אחד יהיה טוב בהישגים בלימודים השני יצטיין ביצירת קשרים או אומנות. הנקודה שאני מנסה להבהיר היא:
1 הפסיקו עם הפרסים.
2 התעלמו מתחרות גלויה או סמויה בין האחים.
3 קדמו שיתופי פעולה יצירתיים בנושא עזרה הדדית שלא קשורה ללימודים.
4 התעלמו מהשקרים.(כולנו משקרים)
בהצלחה
אשמח להתעדכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)