מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת יש לי שאלהחסוי!!12/08/2007
ענת אני בן 14 וחצי ואני ילד מחונך והכל אנ לא נוהג להרביץ או לקלל או להכנס לאתרי סקס וכאלה אבל זה טבעי שאני מתעניין בבנות אני לא אחד שיש לו חברה כל שניה רק כדי להתמזמז אפילו לא היית לי חברה כי אני מחכה למשיהי רצינית וחכמה ונבונה אבל אני נורא נתענין כאילו איך אני יסביר לנסות לעשות יותר חוץ מנשיקה אני לא אומר יחסים מלאים אבל לא יודע אני נורא מתעניין לראות בחורה וכזה זה אופייני לגילי להתענים ככה בבנות פתאום זה ממש משמעותי לי לדע לראות
אני מקוונה שלא תביני לא נכון שאני סוטה או משהו פשוט פה אני מרגיש שאני יכול ל]נות אליך למרות שההורםי שלי מסבירים לי והכל והם לא פרמטיבים שמנסים לברוח אבל בכל זאת לא נעים לי לשאול אותם שאלות כאלה אז תודה לך !!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חסוי
ענת זפרני13/08/2007אז ככה
הכי טבעי בגיל שלך להתעניין ולהכנס לאתרים ולדמיין איך זה כל העסק הגופני עם בנות
רוב החבר'ה בגיל שלך חושבים על העניינים האלו
מעט מאוד עושים
אז
תדבר עם חברים
תחשוב ותעסוק
ותחכה
יחסי מין זה קוד כל יחסים שזה אומר קשר ואיכפתיות משיכה והנאה משותפת - גם לבנות יש את אותן מחשבות /דאגות/פחדים מדובר על שני אנשים שרוצים קשר
כשתגיע המתאימה
ותזרמו בינכם
הדברים יגיעו באופן טבעי
אל תהיה מוטרד
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)