ענת יש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת יש לי שאלה
    חסוי!!
    12/08/2007

ענת אני בן 14 וחצי ואני ילד מחונך והכל אנ לא נוהג להרביץ או לקלל או להכנס לאתרי סקס וכאלה אבל זה טבעי שאני מתעניין בבנות אני לא אחד שיש לו חברה כל שניה רק כדי להתמזמז אפילו לא היית לי חברה כי אני מחכה למשיהי רצינית וחכמה ונבונה אבל אני נורא נתענין כאילו איך אני יסביר לנסות לעשות יותר חוץ מנשיקה אני לא אומר יחסים מלאים אבל לא יודע אני נורא מתעניין לראות בחורה וכזה זה אופייני לגילי להתענים ככה בבנות פתאום זה ממש משמעותי לי לדע לראות

אני מקוונה שלא תביני לא נכון שאני סוטה או משהו פשוט פה אני מרגיש שאני יכול ל]נות אליך למרות שההורםי שלי מסבירים לי והכל והם לא פרמטיבים שמנסים לברוח אבל בכל זאת לא נעים לי לשאול אותם שאלות כאלה אז תודה לך !!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת יש לי שאלה

הוספת תגובה

• היי חסוי

ענת זפרני
    13/08/2007

אז ככה
    הכי טבעי בגיל שלך להתעניין ולהכנס לאתרים ולדמיין איך זה כל העסק הגופני עם בנות
    רוב החבר'ה בגיל שלך חושבים על העניינים האלו
    מעט מאוד עושים
    אז
    תדבר עם חברים
    תחשוב ותעסוק
    ותחכה
    יחסי מין זה קוד כל יחסים שזה אומר קשר ואיכפתיות משיכה והנאה משותפת - גם לבנות יש את אותן מחשבות /דאגות/פחדים מדובר על שני אנשים שרוצים קשר
    כשתגיע המתאימה
    ותזרמו בינכם
    הדברים יגיעו באופן טבעי
    אל תהיה מוטרד
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו