מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתסמדר12/08/2007
אני אמא חד הורית ל-3 ילדים בגיל ההתבגרות ואני חשה שכבר אין לי כוחות להתמודד - כל ילד עם הסיפור שלו ומעבר להתמודדויות האישיות והכלכליות שלי, נטל ההתמודדות מולם מתיש אותי - אני קורסת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר שיהיה קשה
ענת זפרני13/08/2007לא כתבת לי עם מה הכי קשה לך אז אענה לך מתוך מה שנראה לי ואם מתאים - תאמצי בכיף ואם לא - תפרטי ואחזור אלייך שוב.
יש לי תחושה שאת מרגישה שכל מה שאת עושה לא יוצר את ההורות המושלמת שהיית רוצה שתהייה שהם ישמחו איתך שתהיה בינהם חברות יפה ואהבה במקום זה יש כעס ותחרותיות ועלבון וקללות, יש שנאה וטריקות דלת ויש דרישות שאף פעם לא נגמרות.
הם מתבגרים
הם עסוקים רק בעצמם
כך צריך - כדי שיוכלו לצאת לעולם עם תיק כלים (עצמאות) הם חייבים לעבור מסע של הכרות עם עצמם וחלק ממנו כולל הסתגרות - כעסים - זלזול בנו ההורים - ומלחמות כוח (דרכם הם למדים על כוחם).
אז מה עושים?
לוקחים פיקוד
מעיפים דרך החלון אל כל הפנטזיות על "האמא הכי טובה" - כי בפועל את "האמא הכי פריירית" ומתחילים לתקתק עיניינים
סדרי לך סדר יום שכולל את מה שאת צריכה
תודיעי להם (לא להתייעץ להודיע!!) כמה כסף מוקצב לכל אחד מהם עד סוף החודש
תבהירי לכל אחד מה התפקיד שלו בבית
ותעסיקי את עצמך עם דברים אחרים שיש לך
שיבינו שלאמא יש חיים
ילדים מכבדים הורים שמכבדים את עצמם
בהצלחה
אשמח לשמוע ממך
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)