בת 14 - מתבגרת בגיל אבל לא בהתנהגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 14 - מתבגרת בגיל אבל לא בהתנהגות
    גפן
    19/04/2009

שלום לאלו שיודעים יותר ממני.
    אני אמא ל-4 חמודים שהגדולה היא בת 14 חמודה מקסימה אבל.......מאוד ילדותית.
    הדבר גורם לה להרבה חיכוכים עם ילדים בני גילה היא עדין רוצה לשחק/להשתובב והם כבר בקטע אחר לגמרי(קטע של מתבגרים-אין להם את האנרגיה שיש לה).
    הדבר מציק גם למדריכה שלה ב"צופים" שמאוד אוהבת אותה אבל משתגעת מהדברים הקטנים שהיא עושה, למשל היא מאוד טובה בספורט, אז היא תדאג שכולם יראו שהיא עושה את השפגאט הכי טוב, רוכבת או מחליקה על רולר מצויין ועוד... הכל זה בכדי להתבלט ובעצם ל ה י ו ת אפילו אם זה בדרך השלילה. אותי מלחיץ שהיא תרחיק מעצמה את חבריה ותהיה בסוף לבד.

תודה על עזרתכם

גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגפן

אייל קנדינוף
    19/04/2009

שלום לך
    תני לזמן לעשות את שלו. זו כרגע דרכה לקבל תשומת לב וברגע שבו זה לא יעבוד יותר היא תמצא את דרכה מחדש. חוץ מזה, אין באפשרותך לבגר אותה. חשוב להנחות את המדריכה בצופים לא להתעצבן או להכנס למעורבות רגשית אלא פשוט להתעלם. במקביל חשוב לחזק התנהגות בוגרת.
    תני לה את הזמן שלה והורידי לחץ ודברים יסתדרו מעצמם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגפו

מיקי פ
    10/07/2009

היי גפן, קראתי את שכתבת, באפריל מסתבר
    ניכנסתי במקרה לפורום הזה
    יש לי בן 14 חמוד וילדותי כזה בבית
    אולי "נשדך" ביניהם:)
    מאיםה אתם בארץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו