מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת שלום...רותם13/08/2007
לפני כחודש הורי טבו לארה"ב למשך 3 שבועות.
כמה ימים לפני הטיסה סיפרתי לאבא שלי שהזמינו אותי לראיון בסוכנות והוא הסכים ללכת... גם אמא שלי הסכימה.
אבל סיכמנו שנלך אחרי הטיסה שלהם כדי שאם יקבלו אותי אני לא יעבוד כשהם לא כאן.
אחרי שהם חזרו מחו"ל דיברתי עם אבא שלי שוב על הראיון והוא לא זוכר כלוםם!
עכשיו הוא פתאום לא מסכים ללכת והוא מתחיל להמציא לי תירוצים של.. "עכשיו את מתבגרת ואם אני יקליט אותך את תיראי שבשנה הבאה כשתישמעי את זה את תיצחקי על זה.."
וכל מיני דברים כאלהה.. הסברתי לו שהוא הבטיח שנלך ושתליתי בזה הרבה תיקוות וסיפרתי לכולם על זה..
מה נעשה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי שוב
ענת זפרני13/08/2007היי רותם
אני מבינה שזה מאוד חשוב לך
כתבי לאבא מכתב
ממש כמו שכתבת לי
תגידי לו שהבטחות - כך הוא לימד אותך - י ש לקיים
וגם אם תצחקי על זה עוד שנה
את רוצה להתנסות
דברי איתו בלי בכי כעס ועצבים
ממקום של רצון אמיתי
ותעדכני אותי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת..
רותם26/08/2007דיברתי איתו שוב..
והוא עדיין לא מסכים והוא אומר שהוא לא הסכים לזה אף פעם..
הייתי צריכה להקליט אותו כשהוא אמר שהוא מסכים :(
עכשיו אין לי הוחכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הגדולה
ענת זפרני28/08/2007זה שלב של התפכחות.
חשבת שמתייחסים אלייך כאל בוגרת
והנה לא.
סבבה
את את המסקנות שלך הסקת. אם תתקלי במצבים בעתיד שמבטיחים לך או שתכתבו את זה (הסכמים זה דבר מקובל בהמון משפחות) או שתבקשי מאדם כל שהוא שיהיה עד לעניין.
וחוץ מזה
אולי, ממש ממש אולי, יש משהו במה שאבא שלך אומר?.....
החיים שלך עוד יזמנו לך המוןהמון הפתעות
תשמחי
וזה יגיע
כתבי לי שוב
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)