מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענתדנה22/04/2009
שלום ענת, אצלי הבעיה היא קצת מורכבת מהרבה דברים שונים.
היה לי חבר במשך שנה וחצי , הכרנו הרבה לפני. הוא הפך למישהו נורא יקר לי בזמן הזה (אנחנו מכירים כבר 3 וחצי שנים) הבן אדם הזה היה הכל בשבילי וגם עכשיו הוא המון. אני מאוד אוהבת אותו והוא אוהב אותי. הוא נהפך למשהו לא רגיל בשנה וחצי הזו, הוא נהפך לחלק מהמשפחה שלי, פיתחנו קשר נורא עמוק ואני פשוט אוהבת אותו ואני בטוחה שהוא אוהב אותי.
יש לנו בעיה גדולה. לפני בערך שנה הכל התחיל קרה לי משבר גדול שבעקבותו שיניתי את התנהגות שלי, אני חושבת שזו הייתה סתם הגנה כדי לא להיפגש עוד יותר או פחד לא להיפגע . הוא לא אהב את זה מן הסתם אבל עדיין היה לצדי תמיד והמשיך לאהוב אותי. בעקבות זה התנהגותו גם השתנתה קצת והקשר התחיל להיות לא כמו פעם. ואני מודה אני גם אשמה בזה כי התחלתי ללחוץ עליו וממש לרדוף אחריו ודיברנו הרבה על זה. דיי איבדנו אחד את השני בתקופה הזו. רבנו המון. לקחנו הפסקה הרבה פעמים של שבוע שבועיים....
לפני חצי שנה החלטנו לא לתת לעצמנו הגדרה פשוט לעשות מה שאנחנו רוצים ואם לא בא לנו לדבר אחד עם השני ביום מסוים אז זה יהיה בסדר, ולא נכעס אחד על השני. זה לא הלך לנו כל כך כי אנחנו אוהבים אחד את השני ומאוד אכפת לנו אחד מהשני. לפני שלושה חודשים החלטנו להיפרד, לא לגמרי אבל להיפרד....חשבנו שככה יהיה יותר טוב, אבל איאפשר, אנחנו לא יכולים להיות ידידים, אנחנו אוהבים יותר מדי בשביל להיות ידידים. לפני כמה זמן התקרבו כי קרה משהו לא כל כך נעים. אבל לפני כמה ימים שוב הרגשתי שהתחלתי ללחוץ עליו והרגשתי שאני רוצה יותר מדי ממנו כרגע, והוא דיי נלחץ מזה ורבנו קצת כבר ארבעה ימים שאנחנו לא מדברים.
תביני שלא אני ולא הוא לא יכולים להיפגש עם אנשים אחרים, כי אנחנו לא רוצים וכי אין לנו כוח לזה...אולי סתם פלירטוטים בקטנה אבל זה לא אומר שום דבר. אני יודעת שלא יהיה לי מישהו בזמן הקרוה ואני יודעת שגם לו לא תהיה מישהי בזמן הקרוב.
מאוד אכפת לנו אחד מהשני ואנחנו אוהבים אחד את השני מאוד, אבל...איך אפשר להתמודד עם הבעיה הזו? דיברנו כבר הרבה פעמים על זה, אפילו יותר מדי.....וכל פעם כשאנחנו חוזרים לקשר נורמלי או מתחילים להתקרב קצת יותר מדי שוב (לדבר יותר מדי בטלפון, להתכתב וכו') אז הקשר שלנו שוב נופל....ואני ממש לא יודעת מה לעשות כי לקחנו כבר הרבה הפסקות וממש מפריע לי שאנחנו לא מדברים כרגע ואני ממש לא רוצה שנכעס אחד על השני במיוחד בתקופה הזו, אני באמת לא יודעת מה לעשות. שלחתי לו הודעה במייל שאני מקווה שהלכ טוב אצלו והוא לא ענה לי....אבל זה בסדר אני מבינה אותו אפשר להגיד...
סליחה על המגלה ואני מאוד אעריך אם תעני לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופות בחיים
ענת זפרני24/04/2009היי דנה
תראי לפי מה שכתבת מה שנראה לי הכי נכון זה לקחת פסק זמן של שלושה חודשים
שבמהלכם ממש לא לדבר לא להתכתב לא להסתמס כלום
תנו ל עצמכם זמן להתרגל לשינוי שכל אחד מכם עבר
תקבעו דייט לתאריך מסויים עוד שלושה חודשים
ובאותה פגישה דברים יתבהרו
אם אתם צריכים להיות ביחד והאהבה שלכם כל כך חזקה ומיוחדת היא תשרוד
ואם לא
אז תוכיחו לעצמכם שאפשר לחיות גם בלי השני
בהצלחה
עדכנינינא
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)