מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תקשורתיעל28/04/2009
שלום רב,
לפני שאשאל אתן רקע כללי, במבט שלי לאחור ראיתי שאיני מספיק עכבית ואסרטיבית עם בתי בת ה-14 ולכן החלטתי להיות עכבית יותר וחד משמעית בדברים עקרוניים וכמובן שזה לא בא בזבנג וגמרנו . היום בתי אחרה את ההסעה לבית הספר (מורכב להגיע ללא הסעה) ורק כשחזרתי הביתה גיליתי זאת , היא לא סיפרה קודם לכן . היה קשה לי לקבל זאת ואמרתי לה זאת. אני לא יודעת איך לנהוג , משהו פה מתערער לי , ואני כן סומכת עליה והיא יודעת זאת . הטענה שלה היתה "שכחתי לספר לך" וברור שלא כך הדברים . איך אני אמורה לנהוג במצב כזה? עונש זה לא דבר מתאים , אני רוצה לבנות מערכת בנינו . אני אפילו לא יודעת איך להגיב . אודה לקבלת תשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוס תקשורת
אייל קנדינוף28/04/2009שלום יעל
הערכתי, וכדאי לבדוק, היא שבתך פשוט פחדה לספר לך. מומלץ לברר האם במהלך התהליך שאת מספרת עליו נבנה מתח בינך לבין בתך? אני מסכים לחלוטין עם אבחנתך שעונשים לא תורמים ויותר מכך, הם מקדמים חשדנות, דיכדוך והתנגדות. כדאי לבחון דברים לטווח רחוק. והיה ואת מזהה דפוס התנהגות שחוזר על עצמו, כמו איחורים להסעה יש לפעול ממקום של שיתוף והעברת האחריות לבתך לזכות ולחובה בהסכמתה. אין לך סיבה להתרגז מאחר ולא את איחרת, בתך איחרה וכשהיא תבין שאת לא צד בעניין וזאת אחריות שלה ללימודיה המגמה תשתנה. מפתיע לגלות עד כמה ילדים/נערים מוכנים להתאמץ כשסומכים עליהם ונותנים להם מרחב פעולה. חשוב לזכור, טעויות הן הבסיס הראשוני ללמידה, כך שכדאי לאפס ציפיות ולבדוק מגמות. נחמד יהיה שאת ובתך תבלו יחדיו ותוך כדי בילוי תספרי לה על הסיבות המניעות אותך בתור אמא שלה ותייצרי אוירה שתאפשר לה לספר לך מה באמת קרה ואיך היא מתייחסת לזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)