חברה שתלטנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה שתלטנית
    חסוי
    09/05/2009

שלום,
    אני בת 14 וחצי.
    יש לי חברה שאני מכירה מאז שאני קטנה.
    בזמן האחרון התחלתי להכיר חברות חדשות וגם היא.
    הבעיה היא שהיא חושבת שבגלל שאני חברה שלה אסור לי להכיר חברות אחרות.
    זה מאוד מעצבן אותי ודברתי איתה על זה.. היא אמרה שהיא תפסיק אבל היא לא מפסיקה!
    אני לא רוצה לוותר עליה כי היא חברה מאוד טובה שלי ואני מכירה אותה ממזמן..
    אבל אני רוצה גם להכיר חברות חדשות.
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה שתלטנית

הוספת תגובה

• חברה טובה...

ענת זפרני
    09/05/2009

תראי, המצב שתארת מוכר לי מאוד, אני מקבלת הרבה בנות לייעוץ על הרקע הזה של חברות קנאה שתלטנות ואפילו לחץ וחרם.
    בואי נבין מה קורה לחברה שלך
    כשהיא רואה אותך עם אחרות היא חושבת לעצמה שאת כבר לא חברה שלה, שהיא לא מספיק טובה בשבילך או אולי משעממת אותך... כל מיני מחשבות שליליות בנוגע לעצמה ובנוגע לקשר שלכן.
    כשאת מדברת איתה בכיף ומגלה שהיא כועסת את נלחמת על זכותך להיות בקשר עם בנות אחרות - מה שמלחיץ אותה עוד יותר כי עכשיו היא גם מרגישה אשמה....\
    הפתרון לדעתי הוא לקרב אותה אל הבנות הנוספות , וליצור לפחות עוד שתי חברות שתהיינה משותפות לשתיכן, כך שכשאת עסוקה עם אנשים אחרים תהיה לחברה שלך עוד אפשרות מאשר להיות לבד.
    נסי ושתפי אותי
    המון הצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    10/05/2009

ענת שלום,
    בקשר למה שאמרת לי לנסות,
    החברה שלי בקשר עם החברות שאיתן אני גם רוצה לבלות.
    הבעיה היא שאני רוצה לפעמים לבלות בלעדיה...
    גם היא לפעמים מבלה בלעדי ואין לי בעיה עם זה.
    אני מבינה את מה שאמרת שהיא מרגישה אבל אני רוצה גם לבלות עם ילדות אחרות חוץ ממנה.
    מה עלי לעשות כדי שהיא תבין את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה

ענת זפרני
    14/05/2009

חשוב שתודיעי לה שאת מתכננת להיפגש עם משהי ושהיא לא תיפגע כי את רוצה להרחיב את הקשרים החברתיים
    מדי פעם תזמי יחד איתה מפגשים
    ובהדרגה היא תתרגל
    קשה לה
    היא באמת עוברת מסע של חוסר הבנה למה את צריכה אחרות אם כל כך טוב לכן ביחד והיא עדיין לא מרגישה צורך באחרות ולכן זה יקח זמן
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו