חזרה ללימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה ללימודים
    לי
    15/08/2007

היי ענת, עוד מעט מתקרבים לשנת הלימודים ואני כבר לחוצה. יש לי ילד בן 13 שכל הזמן הייתי שואלת אותו לגבי שיעורים אם יש או הכין היה אומר שכן ובאסיפות הורים ולעיתים בדרך לא דרך הייתי מגלה שכן היה. נהגתי לבדוק את התיק שלו ולעקוב אחריו דרך חברה שהבת שלה בכיתה שלו והייתי שואלת מה היו השיעורים. נמאס לי לחזור לזה ולעקוב אחריו וגם לא הייתי רוצה להתקשר לחברים שלו ולגרום לו להראות לא טוב, הוא גם ככה לא הכי מקובל. מה לעשות?

עד כמה כאמא אני צריכה להיות עם אצבע על הדופק בנושא שיעורים, ועד מתי? כשהייתי שואלת אותו לגבי מבחנים מתי יש, היה מוציא לי את המיץ עד שאומר וגם אז היה טוען שנדחה, בוטל וכו'.
    קשה לי מאוד איתו, הוא מתיש אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה ללימודים

הוספת תגובה

• עזרה חיצונית

ענת זפרני
    19/08/2007

הילד שלך בחטיבה
    זה גיל של ים הורמונים משתוללים: בנות, כדורגל, צחוקים, ירידות וקללות, עצבים, חרמנות, לחץ,....
    שיעורי בית לא בראש שלהם.
    כדי להמנע מלהכנס לשדה הקרב של "הכנת", מאבקים או אמבושים כמו שתארת - נסי למצוא ילד בתיכון שיגיע כל יום לשעה להכנת שיעורי בית עם בנך ולהתכונן למבחן. מאחר ומדובר בתלמיד - השכר יכול להיות חודשי ולא לפי שעה ובסכום סביר תוריד את הנטל הזה מעל ראשך ותוכלי להיות אמא. לא מורה. לא בלש. ולא שוטרת
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו