מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה ללימודיםלי15/08/2007
היי ענת, עוד מעט מתקרבים לשנת הלימודים ואני כבר לחוצה. יש לי ילד בן 13 שכל הזמן הייתי שואלת אותו לגבי שיעורים אם יש או הכין היה אומר שכן ובאסיפות הורים ולעיתים בדרך לא דרך הייתי מגלה שכן היה. נהגתי לבדוק את התיק שלו ולעקוב אחריו דרך חברה שהבת שלה בכיתה שלו והייתי שואלת מה היו השיעורים. נמאס לי לחזור לזה ולעקוב אחריו וגם לא הייתי רוצה להתקשר לחברים שלו ולגרום לו להראות לא טוב, הוא גם ככה לא הכי מקובל. מה לעשות?
עד כמה כאמא אני צריכה להיות עם אצבע על הדופק בנושא שיעורים, ועד מתי? כשהייתי שואלת אותו לגבי מבחנים מתי יש, היה מוציא לי את המיץ עד שאומר וגם אז היה טוען שנדחה, בוטל וכו'.
קשה לי מאוד איתו, הוא מתיש אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה חיצונית
ענת זפרני19/08/2007הילד שלך בחטיבה
זה גיל של ים הורמונים משתוללים: בנות, כדורגל, צחוקים, ירידות וקללות, עצבים, חרמנות, לחץ,....
שיעורי בית לא בראש שלהם.
כדי להמנע מלהכנס לשדה הקרב של "הכנת", מאבקים או אמבושים כמו שתארת - נסי למצוא ילד בתיכון שיגיע כל יום לשעה להכנת שיעורי בית עם בנך ולהתכונן למבחן. מאחר ומדובר בתלמיד - השכר יכול להיות חודשי ולא לפי שעה ובסכום סביר תוריד את הנטל הזה מעל ראשך ותוכלי להיות אמא. לא מורה. לא בלש. ולא שוטרת
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)