אמא או אני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא או אני?
    יערה
    16/08/2007

אמא שלי לא אוהבת את חבר שלי. מה יותר חכם לעשות, להקשיב לה או ללכת לפי הרגשות שלי?
    יותר נכון, מה יותר חשוב היגיון או רגשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא או אני?

הוספת תגובה

• ליערה

חסוי!!
    16/08/2007

תקשיבי יערה אולי יש סיבה שאמא שלך לא אוהבת את החבר שלך אולי הוא מנצל הוא לא האופי המושלם לחבר אני מציע שתנסי לבחון את החבר שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי..

יערה
    16/08/2007

הוא לא מנצל אותי, זה הדבר הכי בטוח עליו והוא בן אדם טוב מבית טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם אתה חושבת ככה 100 אחוז

חסוי!!
    17/08/2007

תשמעי דבר ראשון לכי עם הלב שלך תשמעי את בגיל שאת לא יכולה להקשיב לכל מה שאמא שלך אומרת אם היא אומרת לך לעשות שיערוים תעשי ללכת לבקשר משפחה תלכי אבל בקשר לאהבה זה עניין םרטי שלך ואת יכולה לשתף אותה ולהסביר לה שאם אתה אוהבת אותו אל תוותרי אולי אתה ילדה אבל זכותך לאהוב ולצאת עם מי שאת רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החבר שההורים לא אוהבים

ענת זפרני
    19/08/2007

נורא קשה לצאת עם מישהו שההורים לא מקבלים, בעצם - גם כשכיף איתו אז המחשבות על ההורים מטרידות ולא נותנות להנות.
    כתבת לי "מה יותר חשוב הגיון או רגשות"? מדוע אמך היגיונית בהתנגדותה? האם יש סיבה? בת כמה את? כמה זמן אתם יוצאים? מה יש בקשר שהורייך פחות אוהבים?
    כתבי לי
    יהיה לי קל יותר לייעץ
    מחכה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר...

יערה
    20/08/2007

למה אמי בתפקיד ההיגיון? כי אתם המבוגרים אומרים תמיד להקשיב להורים כי אח"כ כשאנחנו נתקרב לגיל שלהם אז נבין את עמדתם ונדע שהם צודקים.
    אני, בתור ילדה חושבת כמובן שדעתי היא הצודקת, כי יש לי חבר, אגב, שנה וארבעה חודשים, אנחנו אוהבים אחד את השני וזה די הגיוני שאנחנו ראויים להיות זוג בלי שיפריעו לנו.
    אבל מה לעשות, הדבר הזה לא מובן גם לאמי ולכן הייתי רוצה לדעת אם את אולי בתור מישהי שיותר גדולה ממני ובטח אם דיעה שקולה ונכונה יותר ממני תגיד לי איך אני אמורה להבין את אמי.
    אמי טוענת שאני יכולה להשיג הרבה יותר טובים ממנו. מבחינה חיצונית בעיקר, יכול להיות שקצת מהבחינה הפנימית או יותר נכון התנהגותית כי היא טוענת שלמשל הוא צריך תמיד לשלם עלי ולא חצי חצי כמו שאנחנו עושים וגם מבחינה עדתית [עדה, מוצא].
    אשמח אם תעזרי לי, תודה, יערה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

ענת זפרני
    21/08/2007

בגלל שאמרת שאתצריכה להאבק בין הרגש (שלך) להגיון (של אמא שלך) עניין אותי לדעת מה כל כך הגיוני בתגובה שלה??!
    לא כתבת לי בת כמה את
    אם את מעל גיל 15 - הגיע הזמן שתקחי את אמא שלך לשיחת יחסינו לאן ותסבירי לה שאת רוצה להמשיך להיות חברה של X ואת מבקשת ממנה שתלווה אותך ולא תמנע ממך את הקשר הזה.
    נסי להשתמש בכך שאת עצמך צריכה לראות את החסרונות שלו ולא היא כי אם היא תפריד בינכם את תמיד תאשימי אותה ואם את לבד תגיעי למסקנות "ההגיוניות" היחסים בינכן לא יפגעו.
    אם הבחור לא שלילי (סמים סחיטה עבריין וכו') וכל העסק הוא עדתיות (בכלל רלוונטי היום??!!) או היחסים הכלכליים בינכם (ותמיד, אבל תמיד תציעי לשלם את חלקך שאף אחד לא יגיד שניצלת אותו או ינסה להשיג ממך בתמורה משהו אחר!!) אז את באמת זו שצריכה להחליט.
    מאחלת לך הצלחה מכל הלב
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו