התאהבות וירטואלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאהבות וירטואלית
    ליאת
    14/05/2009

אני אם לנער בן 16 אשר הכיר וירטואלית נערה בגילו באמצעות אחד הפורומים באינטרנט. קשר זה שמתבטא בעיקר בשיחות טלפוניות אינסופיות ושעות רבות ב-ICQ התפתח במהירה לסוג של התאהבות בינו לבין הנערה. למרות שהם עדיין לא נפגשו, בני מתנהג כנער מאוהב לכל דבר, ונראה שהוא עובר טלטלה רגשית עצומה בכל פעם שנראה לו שהוא עומד לאבד את הקשר עם עימה (אם בעקבות ויכוח, או היותה לא זמינה וכיוצ"ב). הוא בד"כ משתף אותי במה שעובר עליו והציפיות שלו מאוד גבוהות. כיצד אני עוזרת לו לקבל דברים בפרופורציה וכיצד אני מנמיכה אצלו ציפיות מהקשר הזה מבלי שיפגע ממני, בין אם זה וירטואלי או קשר שיתממש בהמשך (בכל זאת זו אהבה ראשונה....)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאהבות וירטואלית

הוספת תגובה

• לאמא

ענת זפרני
    14/05/2009

ראשית אפתח ואומר שזה נדיר שבן 16 משתף את אמו בנושאי אהבה
    זכית!!
    ולענייננו
    המסע של התאהבות כולל בתוכו גם עליות וירידות,זה חלק מהעסק אחרת "משעמם",
    מתבגרים חיים בתוך עולם של דרמות - הכל בקיצוניות עצומה
    בגלל הצפה הורמונלית יש צורך אדיר בהתאהבות - וכשהם מוצאים את "האובייקט" הם מתמסרים בצורה טוטאלית - כאילו אין מחר.....
    הכי קל להאהב וירטואלית - הפנטזיה נשמרת שלמה
    הייתי ממליצה לך ללוות אותו באותו אופן שאת עושה עד עכשיו
    וכל פעם מחדש לעודד אותו שיש בו המון דברים לאהוב ושדברים מסתדרים ואם היא באמת משוחחת איתו כנראה שלא סתם....
    עידוד עידוד ועידוד
    וכשקשה לו - אמפתיה "אני רואה שקשה לך ושאתה עצוב" וזהו
    רק שידע שאת שם
    מעבר לזה - כל התערבות תתפס כמעשה מכעיס והוא יפסיק לשתף כי "את לא מבינה"....
    בהצלחה רבה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו