חרם/נידוי בן 13

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרם/נידוי בן 13
    אדי
    17/05/2009

חרם/נידוי בן 13

עד לפני שנה קצת לפני סיום בי"ס יסודי, בני היה הדמות המובילה והמקובלת ביותר בכיתה. תלמיד מצטיין ופעיל חברתי על בסיס יומי ובכל שעה.מעבר לכך הוא קיפטאן בקבוצת כדור סל .קצל לפני סיום בי"ס יסודי, ביום אחד פסקו כל הטלפונים, הבית שלנו התרוקן מחברים ואין קשר עם אף לא אחד מהתלמידים. הילד שלי נודה טוטלית ע"י כל התלמידים וחברי הילדות שלו.
    כעת נמצא בחטיבת הביניים עם עוד 3 מהתלמידים מביה"ס הקודם, אך הם לא מבקרים בביתנו ולא מתקשרים. הבן שלי ממשיך בפעילותו הספורטיבית , אך לא יוצא לבלות וכמעט לא נפגש עם חברים. אני בדיכאון מהמצב שנוצר, ולגבי הבן שלי קשה לי לדובב אותו ולדבר על המצב. ברגע שאני מנסה לדבר על הנושא אנחנו רבים ויש צרכות ואלימות בבית.
    מבקשת עזרה דחופה לאור המצב המתמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרם/נידוי בן 13

הוספת תגובה

• נידוי בן 13

אייל קנדינוף
    17/05/2009

שלום לך
    רגישות אין סופית ביחד עם המון אהבה וללא פשרות עד גילוי המקרה. לא לחכות אלא להתעקש שיגלה את אשר על ליבו. אין ספק שבנך חווה טראומה ולכן יש להתערב בהקדם. לך אין את הפרוילגיה להתעצבן ולהתרגז. יש לאחד כוחות ביחד עם אביו ולשבת בחדרו ללא הפסק עד אשר יספר לכם מה קרה. הבטיחו לו שלא משנה מה קרה אתם לצידו ותומכים בו ללא עוררין.
    במקביל יש לקבל תמונת מצב עדכנית מהמחנכת והיועצת.
    יש לפעול במהירות ובנחישות כדי לעזור לו לצאת מהמצב הרגשי אליו נקלע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו