יחסי מין-לענת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין-לענת.
    עדי
    17/05/2009

ענת אחרי הצהריים טובים,
    ראשית עליי לאמר שאני מאוד מאוד מעריכה אותך,ראיתי תוכניות בהם השתתפת ואני באמת באמת חושבת שיש לך ראש שמבין מתבגרים,וזה ממש נחמד לדעת שלא כלללללללל המבוגרים מבאסים:).

אני פונה אלייך בגלל התלבטות שיש לי בנוגע לקיום יחסי מין עם חבר שלי.
    אני בת 15 והוא בן 16,אנחנו חברים כבר שנה ושבעה חודשים ומאד מאד אוהבים אחד את השני.
    אני מרגישה שאני מוכנה נפשית,וכמובן גם פיזית לעבור לשלב של קיום יחסי המין,אבל הייתי רוצה לדעת מדוע בעצם יחסי מין בגיל שלי אינם מומלצים.
    אשמח לשמוע את כל הדעות "נגד" כדי שאוכל להיות בטוחה שאני עושה את הצעד הנכון ולא שוגה.

תודה רבה,המשך יום מצוין,
    עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין-לענת.

הוספת תגובה

• לעדי

ענת זפרני
    22/05/2009

מחקר חדש שהתפרסם לאחרונה ואף דיברו עליו בגלי צה"ל גילה שבנות לא בשלות לקיים יחסי מין לפני גיל 16.ל בנות שקיימו יחסי מין לפני גיל זה היו תופעות של חוסר יכולת להנות ממין או כל מיני בעיות עתידיות.
    אני ממליצה לך בחום רב לצפות בסרט האמריקאי המקסים "אמא בת 16" - סרט קולנוע שאת יכולה להשכיר בכל די וי די בארץ והסרט הזה לדעתי מסביר הכי טוב בעולם מה כדאי ומה לא!!!!
    חוץ מזה
    יש משהו בקיום יחסי מין שכשאת באמת מרגישה מוכנה - את יודעת את זה.
    את והחבר שלך ביחד כבר המון זמן (יחסית לגיל שלכם) ואני בטוחה שהתקדמתם כבר מעבר לנשיקות.... תני לעצמך זמן לפחות עוד חצי שנה עד שתחליטי אם כן או לא.
    עכשיו: אם החלטתם שכן אתם חייבים להשתמש בשני אמצעי מניעה
    קונדום - נגד מחלות
    גלולות - נגד הריון
    את הקונדום ניתן לקנות בכל סופרפארם א
    את הגלולות חייבים בדיקת רופא/ת נשים!!חייבים!!! לא לקחת מרשם מחברות או כל דרך יצירתית אחרת ששמעתי עליה.... לפני שבועיים התפרסמו כתבות על שתי בנות צעירות שמתו כי הן השתמשו בגלולות לא מתאימות וזה נורא נורא מסוכן!!
    מי שבשל לקיים יחסי מין = חייב להיות בשל לקחת את האחריות וללכת להיבדק.
    בכל עיר יש מרכז לנוער "לי לה לו" נדמה לי שקוראים לזה או שירות של "דלת פתוחה" ושם ניתן לקבל עזרה בנוגע לאמצעי מניעה.
    אני מקווה שעזרתי לך
    על כל שאלה את מוזמנת לפנות
    שבת שלום
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד עזרת לי,תודה רבה. יש לי שאלה

עדי
    23/05/2009

נוספת...
    מדוע בעצם להשתמש בקונדום?
    לא אני ולא חבר שלי קיימנו יחסי-מין לפני כן מה שאומר שאין לנו מחלות מין.
    האם לקיחת גלולות בלבד לא מספיקה?
    פשוט קונדום די הורס,גם את הספונטניות וגם בכלל...
    מה דעתך?
    תודה ושבוע מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייעדי

ענת זפרני
    24/05/2009

ובכל זאת ולמרות הכל מומלץ קונדום
    ספונטאניות? לא קשור
    בריאות - הכי חשוב
    בהצלחה יקירה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו