מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור חודשייובל17/08/2007
היי ענת
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אני אשמח מאוד אם תעני לי.
קיבלתי מחזור לפני שנתיים וחצי והוא עדיין לא סדיר. חברה שלי אמרה לי שזה לא בסדר ושאני צריכה ללכת לרופא אבל אני לא חושבת שזה לא בסדר ואולי בגלל שקיבלתי מחזור בפעם הראשונה בגיל צעיר יחסית (12) אז לוקח לי יותר זמן מלחברה שלי.
האם זה נורמלי? או האם רצוי שאלך לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חודשי
ענת זפרני19/08/2007היי יובל
אז ככה - ברוב הפעמים המחזור החודשי לא סדיר בשנים הראשונות. זה מאוד אישי, אצל אחת זה לוקח שנה ואצל אחרת כמה שנים, אגלה לך סוד - יש גם נשים מבוגרות עם מחזור לא סדיר....
הייתי רוצה שתכתבי לי מה זה לא סדיר
האם הוא מגיע אחת לחצי שנה
או
האם פעם הוא נמשך יום ופעם שבוע
או
האם את מקבלת יותר מפעם בחודש
לכל מצב תשובה אחרת
כתבי לי
ואנסה לעזור לך
באופן כללי - לא מדאיג
מחכה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא סדיר מכמה בחינות
יובל19/08/2007הוא נמשך בדרך כלל בין 5 ל-7 ימים והוא יכול לבוא כל שבועיים או אפילו כל חודשיים ולפעמים אני מקבלת פעמיים בחודש.
מקווה לעזרה יובל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע תקין
ענת זפרני19/08/2007לרוב הבנות משך המחזור הוא בין חמישה לשבעה ימים, ההגעה שלו תלויה בהמון דברים, כדי להיות בטוחה - למרות שסך הכול נשמע תקין
פני לפורום שאלות בגניקולוגיה באתר הזה ותקבלי תשובה בטוחה מרופא נשים
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד !
יובל20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף!!
ענת זפרני20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)