איך עושים שיחה על מחזור לילדה בת 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך עושים שיחה על מחזור לילדה בת 10
    לימור
    20/05/2009

בתי בת 10.5 וכבר מפותחת מאוד( אני קיבלתי מחזור בגיל 9 ) ויש לי כבר סימנים שאוטוטו היא עומדת לקבל מחזור, ואני רוצה לנהל איתה שיחה על כך ופשוט לא יודעת בדיוק איך ומה להגיד בלי להבהיל אותה או להלחיץ אותה ובכלל מה כן להגיד ומה לא, לי זכור שנתנו לי לקרוא את הספר מגיל 12 עד 16 אבל בזמנו זה רק גרם לי להרגיש רע יותר כי הייתי רק בת 9 ולא כ"כ הבנתי . לצערי
    בבית הספר אצלם עושים שיחה זו רק בשנה הבאה ובכל מקרה השיחה של בית הספר אינה מספקת
    היא צריכה גם אותי בקטע הזה , אשמח אם תתנו לי כלים ועצות איך לעשות זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ענת זפרני
    22/05/2009

היי, קני לה את הספר "איילת מקבלת" הוא מקסים ונעים ובגובה העיניים
    פני לעצמכם זמן, רק את והיא, דברי איתה בצורה נעימה על כך שהגוף שלה גדל והיא מתפתחת ועוד כמה שנים היא תהיה נערה, חלק מהתהליך כולל קבלת מחזור חודשי ותסבירי לה שמדובר על ביצית שיוצאת מהרחם פעם בחודש בצורת דימום, תראי לה מה זה תחבושת ותתני לה לשאול שאלות שמדאיגות אותה.
    הכי חשוב לשמור על אוירה נעימה וגם אם היא נלחצת - לתמוך.
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביתי מתבגרת

ציפי
    11/10/2009

ביתי מתבגרת איך אפשר להסביר לה מה זה מחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספרים רבותי ספרים

ענת זפרני
    17/10/2009

חוץ מספרים (המלצות בהמשך)
    את מוזמנת להכנס לאתר מאקו - בית ומשפחה - בני נוער ולחפש את הסדנא על גיל ההתבגרות, צילמו אותי ב 21 סירטונים מול בני נוער שבהם אני מסבירה גם על שינויים גופניים של בנות תחת הכותרת "צמחו לי הציצים!"

לקנות לה את הספר "איילת מקבלת" ואת הספר "על בנים ועל בנות" ומומלץ גם "בת עשרה"
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו