מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך עושים שיחה על מחזור לילדה בת 10לימור20/05/2009
בתי בת 10.5 וכבר מפותחת מאוד( אני קיבלתי מחזור בגיל 9 ) ויש לי כבר סימנים שאוטוטו היא עומדת לקבל מחזור, ואני רוצה לנהל איתה שיחה על כך ופשוט לא יודעת בדיוק איך ומה להגיד בלי להבהיל אותה או להלחיץ אותה ובכלל מה כן להגיד ומה לא, לי זכור שנתנו לי לקרוא את הספר מגיל 12 עד 16 אבל בזמנו זה רק גרם לי להרגיש רע יותר כי הייתי רק בת 9 ולא כ"כ הבנתי . לצערי
בבית הספר אצלם עושים שיחה זו רק בשנה הבאה ובכל מקרה השיחה של בית הספר אינה מספקת
היא צריכה גם אותי בקטע הזה , אשמח אם תתנו לי כלים ועצות איך לעשות זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ענת זפרני22/05/2009היי, קני לה את הספר "איילת מקבלת" הוא מקסים ונעים ובגובה העיניים
פני לעצמכם זמן, רק את והיא, דברי איתה בצורה נעימה על כך שהגוף שלה גדל והיא מתפתחת ועוד כמה שנים היא תהיה נערה, חלק מהתהליך כולל קבלת מחזור חודשי ותסבירי לה שמדובר על ביצית שיוצאת מהרחם פעם בחודש בצורת דימום, תראי לה מה זה תחבושת ותתני לה לשאול שאלות שמדאיגות אותה.
הכי חשוב לשמור על אוירה נעימה וגם אם היא נלחצת - לתמוך.
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביתי מתבגרת
ציפי11/10/2009ביתי מתבגרת איך אפשר להסביר לה מה זה מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרים רבותי ספרים
ענת זפרני17/10/2009חוץ מספרים (המלצות בהמשך)
את מוזמנת להכנס לאתר מאקו - בית ומשפחה - בני נוער ולחפש את הסדנא על גיל ההתבגרות, צילמו אותי ב 21 סירטונים מול בני נוער שבהם אני מסבירה גם על שינויים גופניים של בנות תחת הכותרת "צמחו לי הציצים!"
לקנות לה את הספר "איילת מקבלת" ואת הספר "על בנים ועל בנות" ומומלץ גם "בת עשרה"
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)