בעיההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיההה
    משהי
    25/05/2009

יש לי בעיה קטנה. אני גרה אם אמא שלי וחבר שלה. אם אבא שלי אני בקושי בדברת. ובזמן האחרון אני לא יכולה להיסתדר עם אמא שלי. אם קורה משהו ואני אשמה אז אני תמיד מתצלת מולה ומול החבר שלה(שגם איתו אני לא מי יודעה מה משתפת פעולה בדברים). אבל עם למשל הוא צורח אלי על כל דבר קטן שקורה אז פשות תמיד אני אשמה וגם כשה אני לא אמא שלי תמיד תמצאה איזה דרך להאשים אותי, פשות תמיד. אף פעם לא משנה מה קורה לא אמרו לי שאני צודקת וסליחה. תמיד יודעים להגיד שאני לא בסדר. אמא שלי אף פעם לא הייתה לצידי. אני לא מחשיבה את עצמי כילדה בעיתית יש לי יופי של ציונים תעודות הצטיינות וכאלה.. אבל מאז שעברתי דירה לגור עם חבר שלה אף פעם לא הרגשתי בבית תמיד הייתי כמו איזה עלוקה...
    אני מקווה שתתנו לי איזה עצה טובה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיההה

הוספת תגובה

• למשהי

אייל קנדינוף
    26/05/2009

שלום לך
    מכתבך נוגע ללב ומיד הזדהתי עם כאבך. צר לי שהדברים מתנהלים כמו שאת מתארת וכדאי מאוד שתקחי יוזמה ובהקדם האפשרי.
    הצעתי אליך היא שתכתבי מכתב לאימך את אשר על ליבך ותספרי לה את הרגשתך. כיתבי לה את מחשבותיך ותארי לה בפרטים מצבים שבהם לדעתך את לא מקבלת את היחס המגיע לך באמת.
    כתבי לה שמאוד מכעיב לך שצורחים עליך ושאת לא מרגישה רצויה ונאהבת. אל תחסכי בפרטים.
    עשי זאת בהקדם ונשמח להתעדכן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

משהי
    26/05/2009

אני רוצה להגיד לך שישר שראיתי שמישהו ענה לי ישר הרגשתי טוב שמישהו הקשיב לי. אחרי מקרה שקרה לי איתו(חבר של אמא שלי) בנתיים הכל בסדר אז לא הייתי רוצה לפתוח את זה על מקום ריק. אני מקווה שזה יגמר אחרי שהוא צעק עלי כי יכול להיות שאמא שלי באמת דיברה איתו והרגיעה אותו אבל אם זה יחזור על עצמו אני בהחלת יקשיב לעצתך. אתה חושב שזה נכון מצידי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהי

אייל קנדינוף
    26/05/2009

שלום שוב
    לצערי אני לא שותף לדעתך. עדיף לפעול בזמן שהרוחות רגועות כי אז תהיה הקשבה אמיתית ורצויה. אל תהססי וצאי למשימה ויכול להיות ששיחה טובה תצמח בעקבות זאת בינך לבין אימך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו