גניבות ושקרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גניבות ושקרים
    נגה צבי
    31/05/2009

שלום, זו פעם ראשונה עבורי בפורום כלשהוא.
    יש לי אתגר מדאיג עם בתי הקטנה בת ה-13. היא חסרת גבולות. כל מה שבא לה היא חייבת להשיג, גם אם זה על חשבון מישהו אחר ובמרמה.
    המקרה האחרון עובר את כל קודמיו. סבתה נתנה לה נעלי עקב מאד יקרות לפורים ובקשה לקבלן בחזרה. הקטנה, גזרה את הרצועות האחוריות כי לא מצאו חן בעיניה ואמרה לסבתה שהחזירה לה אותן, כאשר הן מונחות כאן בחדרה.
    איך ל"טפל" בעניין? אין לי מושג. האם בעונש חמור? שיחה? בקשתי להפגש עם הפסיכולוג בבית הספר שלה בשלב ראשון. בינתיים לא אמרתי לה שאני יודעת מזה.
    תודה מראש
    נגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גניבות ושקרים

הוספת תגובה

• גנבות ושקרים

אייל קנדינוף
    31/05/2009

שלום לנגה
    בתך משיגה את מה שהיא רוצה כי היא פשוט יכולה. הגיע הזמן להציב בפניה התנגדות וקו שאותו לא עוברים.
    אז כן, לנהל איתה שיחה לא ממקום של האשמה, אלא ממקום של הערכה, שהיא יכולה להתנהג בצורה מכובדת ולגבות שיחה זו עם הסכם שיאפשר לה "לשלם" את חובה במקרים שההסכם נשבר. חשוב להדגיש שאת התשלום היא קובעת וכמובן לך יש את הזכות המלאה להסכים או להסתייג עד שהסכמה מושגת.
    לא לוותר ולא להתפשר עד שתוצאות מתיחלות להופיע, זה יכול לקחת קצת זמן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו