מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת היקרה!סתו גלמן31/05/2009
בזמן האחרון נתקלתי בבעיה:חברתי הטובה ביותר ואני כל הזמן רבות. אני מפחדת מאוד לאבד אותה. אני מאוד מפחדת להתייעץ עם אמא שלי כי אני מרגישה שהעצות שלה לא עוזרות אלא סתם מעצבנות,מציקות והיא רק יודעת לכעוס.
אני ילדה יותר דומיננטית (יותר נפתחת,יותר מבלה בחברה ויותר "זורמת") ובזמן האחרון אני עשיתי עם עצמי חושבים והרגשתי שאני חונקת אותה יותר מדי אליי. ניסיתי לשאול אותה על זה הרבה אבל היא תמיד ענתה שאני סתם מדמיינת ושאני טועה אבל אני לא בטוחה שהיא אומרת לי את האמת כי היא מאוד ביישנית ורגישה ואולי היא לא רוצה לפגוע בי. אני לא יודעת מה לעשות ומפחדת לעשות טעויות. מה כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סתו
ענת זפרני01/06/2009אני חושבת שמה שאני הייתי עושה במקומך זה ממשיכה להיות חברה טובה שלה
לא מדברת איתה על מה קורה ביננו ולא מנסה לשאול
פשוט נשארת לצידה ומשתדלת במשך שבועיים לא לריב ולתת לדברים לחזור לעצמם
אנשים משתנים,
לפעמים בלי להבין מדוע - אנשים אחרים פחות מתאימים לנו או אנחנו להם
במקומך, פשוט הייתי אני - ומי שרוצה נפלא ומי שלא - חבל
אי אפשר בכוח
נסי שבועיים כפי שהצעתי
ותספרי לי מה קרה
המון הצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת!
סתו גלמן01/06/2009תודה רבה :) אני באמת אעשה ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)