לענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת
    עדי
    13/06/2009

היי ענת ,
    יש לי בעיה שמקשה עליי מאוד . אני לא יודעת איך להתמודד איתה . בבקשה תעזרי לי ..

מתחילת השבוע שעבר המצבי רוח שלי משתנתים בקיצוניות , אני נפגעת ומתעצבנת מכל דבר . החברות שלי , ההורים שלי וכולם מרגישים את זה בהתייחסות שלי כלפיהם , ואני גם כן מרגישה זאת . מתחילת השבוע שעבר אין יום שעבר לי בלי עצבים ובלי לבכות יותר מפעמיים ביום .
    אני מרגישה שאין לי עם מי לדבבר , ושאין לי על מי לסמוך . אני יודעת שיש לי את ההורים שלי ,
    אבל מה שהם אומרים לי רק מעצבן אותי וגורם לי לבכות . נמאס לי שאני צריכה לבכות ולהתעצבן , כדי שאנשים יתייחסו אליי וישימו לב שאני קיימת , וזה מתבטא בהכל בזמן האחרון , בחברה , בחוגים , בבית .. אני מרגישה שכל מה שאפשרי מפילים עליי , למרות שאני יודעת שלא מתכוונים לזה . אני פשוט מרגישה רע , ואני חייבת את העצה שלך , אני לא יודעת כבר מה לעשות עם עצמי .. אני משתגעת .. לפעמים אני מרגישה כאילו אני לבד בעולם הזה ..

בבקשה תעזרי לי בהקדם !! אני לא יכולה להמשיך ככה יותר !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת

הוספת תגובה

• המשך

עדי
    13/06/2009

שכחתי גם לציין כי מאז אני לא אוכלת כלום ואני חסרת תיאבון .
    ההורים שלי מנסים לעזור לי ולדבר איתי , אך אני רק מוציאה עליהם את העצבים ,
    וגורמת להם להרגיש לא נעים , זה לא משהו שאני עושה בכוונה ואני לא רוצה שהם ירגישו ככה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי היקרה

ענת זפרני
    18/06/2009

את מתארת מצב קשה של חוסר יכולת להשתלט על מצב הרוח
    זה ממש ממש ממש מוכר לי
    אני יודעת איך זה בגיל ההתבגרות עם כל העצבים וחוסר השקט והתחושה שאף אחד אבל ממש אף אחד לא מבין וגם לא יכול לעזור....
    קוראים לזה הורמונים
    עצבים כאלו של חוסר סבלנות להכוול ולכוווולם
    אני פשוט חושבת שכדאי שתזכרי שזה זמני וזה עובר
    אין לזה סיבה מיוחדת
    סתם גל שעובר
    ותחשבי אולי זה קשור לעובדה שאוטוטו החופש הגודול
    ויש הרבה חבר'ה בגילך שקשה להם עם שינויים ומעברים
    כתבי לי עוד
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

עדי
    18/06/2009

יש משהו שקשור לכך שאני עצבנית .
    בן דוד של חברה מאוד מאוד מאוד טובה שלי נמצא בשכבה שלנו , ואני אוהבת אותו .
    יש לו חברה , והיא מאוד פופולרית וחזקה מבחינה חברתית . החברה שלי [ בת דודה שלו ] , שונאת את חברה שלו ומנסה להפריד . ויחד עם זאת היא מנסה לעזור לי . הבעיה היא , שגם כשאני אומרת לה שזה מפריע לי כל העניין הזה , ושזה לא לעניין כי יש לו חברה והכל , וגם כי אני לא רוצה שהיא תעזור לי כרגע, היא לא מקשיבה לי . ואז אני צריכה להתמודד עם החברה שלו ולהגיד לה שזה לא נכון ושאני לא באמת אוהבת אותו . לפעמים אני מרגישה שהיא מנצלת אותי בגלל זה , והיא כל הזמן מפדחת אותי ומאיימת עליי שהיא תלך לספר לו אם אני יעשה איזה משהו שהיא לא תאהב . וזה מפריע לי מאוד ..
    בגלל זה אני כל הזמן עצבנית , ואני בוכה בגלל זה הרבה , אין לי גם תיאבון !!

אני לא יודעת מה לעשות ,
    תעזרי לי , בבקשה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו