בת מתבגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת מתבגרת
    רינת
    14/06/2009

שלום אייל,
    כתבתי לך בשבוע שעבר לגבי בתי, כמעט בת 13 וקשר שלה עם החבר.
    אני רוצה לקיים איתה שיחה נוספת, בנושא קיום יחסי מין ואמצעי מניעה. חשבתי רבות על המועד, אך החלטתי לא לדוחת את זה יותר.
    אני מנסה להכין את עצמי לשיחה.הייתי רוצה ששיחה תתנהל ברוח טובה ולא כחקירה.
    כל הנושא הזה לא קל לי בכלל (בעלי לא יודע על כוונה שלי לדבר עם בתי). אשמח לשמוע את לדעת נכון יותר "לבנות" את השיחה כדי שיהיה קל לי וגם לבת יהיה נוח לשתף ולדבר.
    תודה
    רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת מתבגרת

הוספת תגובה

• בת מתבגרת

אייל קנדינוף
    14/06/2009

שלום לך אמא
    בתך צעירה מאוד להתחיל לקיים יחסי מין ולכן כדאי מאוד להרגע ולהמשיך לבלות איתה על בסיס קבוע, ותוך כדי לנהל שיחות על נושאים רבים ומגווונים.
    בילוי קבוע של שתיכן יחדיו יכול לבנות בסיס איתן לשיחה כזו בעתיד. ואם את בכל זאת מחליטה לעשות את השיחה, ספרי לה את סיפורה ואיך היא הגיעה לעולם. הזכירי לה את התקופה שבה היא היתה תינוקת עם תיבול של הרבה הומור ומשם גילשי בעדינות לתחום של יחסי מין ואמצעי מניעה. שימי דגש על המוכנות הרגשית ולא הפיזית.
    יחסי מין הם הדבר הכי טבעי בעולם, כך נולדות וגדלות משפחות וזה העיקרון הראשון בלקיים אותם. משם אפשר לגלוש לעיקרים נוספים שמובילים אותנו בקיום יחסי מין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו