מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשותאמא14/06/2009
אני גרושה בני בן 12 וחצי. מחלוקת קשה ביננו על חברים באים לאכול צהריים. נמאס לי ביחוד שזה ללא הקדמה או בקשה להסכמתי. ביום שבת כשהגיע חבר לצוהרים כמובן שלא ידעתי כבר כעסתי ואמרתי תזמין אותו מדמי הכיס שלך להמבורגר. ולאחר מכן הייתי עצבנית ולא נתתי לו לראות טלביזיה כעונש. יש לציין שזה חוזר על עצמו . הפעם יצא מזה ממש פיצוץ עד שאביו אמר לי שהוא יחנך אותו ולא אני, אם אני לא יכולה להכין שניצל לחבר.......
האם באמת הבעייה אצלי???? עוד אוסיף שחברים באים אליו יותר ולא מארחים ומכאן הכעס..
יש חבר שמגיע כמעט כל שישי בשבע אחרי שמסייים חוג באיזור מגורי ורוצה להפגש עם בני אני אמורה לקבל אותו?? האם אני לא בסדר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות
אייל קנדינוף14/06/2009שלום לך
אין שום מחלוקת בנך לבין בנך. מה שיש זה מצב שבו בנך לוקח אותך כמובן מאליו וזה חייב להפסק לאלתר לטובתו ועתידו. יש ליזום שיחה כאשר שנכם רגועים ולהסביר שמצב זה לא ימשיך מכוון שאין כסף והתנהלות זו גם מקשה עליך וגם לא מקובלת.
אין צורך לגלוש לעונשים אלא יש לחתור להסכמים שמקובלים עליך ועליו. במידה והוא לא מקיים את ההסכם יש לכך תוצאות שידועות מראש ומקובלות עליו גם כן. אסור לשכוח: את ההורה וזה אומר שאת מובילה והוא גר אצלך ולא ההיפך!!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
אמא15/06/2009בעקבות המקרה האבא לקח את הילד אליו למגורי קבע והחליט שהוא יגור אצלו . המשמורת על הילד שלי מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא
אייל קנדינוף15/06/2009שלום שוב
לפנות במיידי לגורמים המוסמכים כדי לטפל בבעיה במהירות, משטרה, עובדים סוציאלים וכו, במקביל צרי קשר עם עו"ד שטיפל בך בעבר.
לא להמתין!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)