מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות
    אמא
    14/06/2009

אני גרושה בני בן 12 וחצי. מחלוקת קשה ביננו על חברים באים לאכול צהריים. נמאס לי ביחוד שזה ללא הקדמה או בקשה להסכמתי. ביום שבת כשהגיע חבר לצוהרים כמובן שלא ידעתי כבר כעסתי ואמרתי תזמין אותו מדמי הכיס שלך להמבורגר. ולאחר מכן הייתי עצבנית ולא נתתי לו לראות טלביזיה כעונש. יש לציין שזה חוזר על עצמו . הפעם יצא מזה ממש פיצוץ עד שאביו אמר לי שהוא יחנך אותו ולא אני, אם אני לא יכולה להכין שניצל לחבר.......
    האם באמת הבעייה אצלי???? עוד אוסיף שחברים באים אליו יותר ולא מארחים ומכאן הכעס..
    יש חבר שמגיע כמעט כל שישי בשבע אחרי שמסייים חוג באיזור מגורי ורוצה להפגש עם בני אני אמורה לקבל אותו?? האם אני לא בסדר???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• מה לעשות

אייל קנדינוף
    14/06/2009

שלום לך
    אין שום מחלוקת בנך לבין בנך. מה שיש זה מצב שבו בנך לוקח אותך כמובן מאליו וזה חייב להפסק לאלתר לטובתו ועתידו. יש ליזום שיחה כאשר שנכם רגועים ולהסביר שמצב זה לא ימשיך מכוון שאין כסף והתנהלות זו גם מקשה עליך וגם לא מקובלת.
    אין צורך לגלוש לעונשים אלא יש לחתור להסכמים שמקובלים עליך ועליו. במידה והוא לא מקיים את ההסכם יש לכך תוצאות שידועות מראש ומקובלות עליו גם כן. אסור לשכוח: את ההורה וזה אומר שאת מובילה והוא גר אצלך ולא ההיפך!!!!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות

אמא
    15/06/2009

בעקבות המקרה האבא לקח את הילד אליו למגורי קבע והחליט שהוא יגור אצלו . המשמורת על הילד שלי מה לעשות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא

אייל קנדינוף
    15/06/2009

שלום שוב
    לפנות במיידי לגורמים המוסמכים כדי לטפל בבעיה במהירות, משטרה, עובדים סוציאלים וכו, במקביל צרי קשר עם עו"ד שטיפל בך בעבר.
    לא להמתין!!!!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו