מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה...רותם23/06/2009
היי.. אני טליה, בת 14. סיימתי כתה ח' השנה. יש לי שאלה די מטומטמתת, אבל אני ממש חייבת לשאול אותהה: אני מרגישה מאוד בשלה לקשר עכשיו, ואני חושבת הרבה על בנים ועל אהבה וכו' (דווקא לא בקטע המיני, יותר בקטע של לצאת להסתובב, לצחוק, לדבר, סתםם כזה מישהו שישמע אותי ושאני אוהב אותו). הבעיה היא שמכל הבנים שאני מכירה (בכתה, בביה"ס או סתם חברים של בני דודים שלי) אף אחד לא מצא חן בעיני. תמיד הייתי מספרת לאמא שלי הכל, אבל ה כ ל-ועכשיו היא בקושי נמצאת בבית ואני מספרת הכל לחברה הכי טובה שלי... ניסיתי להגדיל את חוג החברים שלי כדי להכיר עוד בנים, אולי אחד מהם יהיה מי שאני מחפשת, אבל זה לא עזר...
.מה לעשותת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלייה
אייל קנדינוף23/06/2009שלום לך
על פי סגנון כתיבתך ואוצר מילותיך נראה שאת בחורה חכמה ומעניינת. התשובה שלי אליך מסתכמת בשתי מילים: זמן וסבלנות. המשיכי בחיפושיך והתמידי והוא יופיע. לפעמים זה לוקח קצת זמן, הרי רק התחלת. כך שאין מה למהר וסבלנות היא המצרך המבוקש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)