בעיות עם אמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם אמא
    שיר
    24/06/2009

שלום לכולם אני שיר בת 22 וחצי אני רוצה מאוד שיעזרו לי להבין משהו, יש לי חבר 4 שנים שאני אוהבת מאוד אנחנו חיים ביחד שנתיים וחצי הוא הבן אדם הכי מדהים בעולם ואני מודה לאל שיש לי אותו, אני עזבתי את הביית בגיל 17 וחצי מכיוון שהיה לי בעיות עם אמא שלי אני ואמא שלי אחר כך השלמנו והיא קיבלה את זה בערך שאני לא חייה בבית. אני כל שבוע פעמיים בשבוע באה לישוון אצל אמא שלי אני כל יום בקשר טלפוני. אני היום כמו שאמרתי חיה עם חבר שלי אמא שלי עושה לי חיים קשים היא מקללת את חבר שלי מאשימה אותו שאני לא בביית, היא חונקת אותי גורמת לי להרגיש אשמה אני מנסה להסביר לה שאני לא ילדה שתתן לי לחיות אני אומרת לה שאני פה למרות שאני לא גרה פה היא מאשימה אותו מקללת אותוומתפללת שנפרד כל יום שאני ישנה אצלה היא שמה לי מכתבים בתיק ורוצה לגרום לי להאמין שהוא זבל רק כדי שאני אפרד מימנו ואחזור הביתה אני סובלת מאוד אני מסבירה לה וזה לא עוזר אני כל השבוע עובדת שעות קשות אני עייפה ואין לי מנוחה ואין לי אמא שתבין אותי היא גרושה ואני חושבת שכי אין לה חיים משלה היא נופלת על הילדים שלה אני רוצה שיגידו לי מה לעשות אני מרגישה רע אנחנו רוצים להתקדם אני מפחדת מימנה היא אפילו אמרה שהיא לא תבוא לחתונה מה אני אעשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם אמא

הוספת תגובה

• בעיות עם אמא

אייל קנדינוף
    24/06/2009

שלום לך
    את לא יכולה לחיות את הפחדים של אימך. הגיע הזמן לקחת החלטות מושכלות שנובעות מסדר עדיפויות שמסתכל קדימה ולא אחורה ומשם לזוז.
    נראה שלאימך קשה להתנתק ולשחרר אותך לחיים ולכן התנהלותה מולך מלווה בהתכות אשמה וכו'.
    נראה שכדאי לך לבדוק את הקווים האדומים שלך מבחינת קשרים בין בני אדם ולהכיל אותם במערכת היחסים שלך עם אימך.
    במצב כזה, אימך תהיה חייבת לקחת החלטות מחייבות של כבוד כלפי אנשים אחרים אחרת היא לא תראה את בתה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו