מבולבל במיניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל במיניות
    יוסי
    26/08/2007

ענת שלום
    אני בן 16.5 ואני מבולבל בנטייתי המינית, בפעם הראשונה שאוננתי זה היה מגירוי נשי אבל מאז אני כל הזמן אוננתי מפנטזיות על ילדים מכיתתי אני לא יודע אם זה קשור אבל אני לא מדבר עם בנות בכלל לא יוצא עם בנות ונמצא בחברת בנים תמיד תמיד אמרתי שכשאני אפסיק לאונן על בנים אני אירגע מזה, אני מתבייש להגיד אבל זה תמיד חירמן אותי שילדים עליהם אוננתי היו אומרים לי דברים על אמא שלי ועל זה שהם "ביקרו אותה אתמול בלילה" וכאלה דברים ורק זה היה עושה לי את זה אני וחברי נגענו זה לזה באברי המין לפני כ-3 שנים אני התאהבתי במישהי לאחרונה והיא לא יוצאת לי מהראש בכל מיני סיטואציות בחיים קשה לי להגיע סתם ככה לזיקפה מפנטזיות על נשים קל לי להיעזר בפנטזיות מסוימות על גברים מאוד מסוימים ואז אני מצליח להגיע לאורגזמה ממחשבה על בנות אבל כשאני רואה נגיד בנות בסיטואציות שונות אני מגיע לזיקפה אני נגעל מלאהוב גבר זה הזוי אני אוהב נשים והתאהבתי אני מבולבל אני לא יודע איך עד עכשיו לא היה איכפת לי להתחרמן מגברים אולי כל זה קשור לבטחון העצמי הנמוך שיש לי אולי אם אני אחשף לבנות זה יעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל במיניות

הוספת תגובה

• היי יוסי

ענת זפרני
    28/08/2007

תראה, המיניות מתגבשת בהדרגה, ליותר משלושת רבעי מתבגרים יש פנטזיות ארוטיות על קיום יחסי מין עם בני מינם - והם לא הומואים או לסביות.
    יש מושג שנקרא "גיבוש זהות", אתם מחפשים את עצמכם בכל כך הרבה תחומים, בין היתר גם במיניות, חלק מלחפש זה לנסות (תחשוב על חיפוש חולצה או נעליים בקניון - מודדים ומודדים עד שמחליטים) כל עוד מדובר על אוננות זה בגדר פנטזיה הכל אבל ה כ ל עולה בראש.
    זה לא אומר שאתה אוהב השפלות
    או מתחרמן מאמא שלך
    או הומו ( וגם אם כן - זה בסדר גמור!!)
    תן לעצמך לפחות עוד שנה וחצי לפני שתחליט מי אתה
    ובנתיים
    תהנה.
    אתה מוזמן לכתוב לי שוב
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ענת-שוב יוסי בן 16.5

יוסי
    02/09/2007

היי ענת, תודה רבה על התשובה שלך לשאלתי.

בהמשך למה שכתבתי לך אני מבין ממך בכלל יכול להיות ואני סטרייט רגיל.
    אבל רציתי לשאול כמה דברים:
    1.האם באמת יכול להיות שכשאני מפנטז על בנות קשה לי לאונן ואולי רק במגע עם אישה הכל יסתדר ואני יימשך וזה שאני מתקשה לאונן מפינטוזים על בנות זה יכול להיות בגלל שזאת רק פנטזיה ולעומת זאת כשאני חושב על בנים יותר קל לי לאונן אבל במגע עם בת זה ייראה אחרת?? ואולי בכלל הפנטזיות לא אומרות הכל??
    2.האם יכול להיות שאני מפנטז על גברים בגלל שאני לא מדבר עם בנות ולא נפגש איתם ונמצא במעגל סגור עם בנים?? ואם אני אתחיל להיפגש ולדבר עם בנות גם הפינטוזים יעלו??
    3.מה זה אומר בכלל "נמשך" לבנים או בנות- הכוונה היא רק מבחינה מינית- ז"א גירוי מיני או גם אהבת בנים או בנות-משיכה רגשית?? ובכלל יכול להיות שאדם ימשך לבנים אל לא יכול להתאהב בהם אבל יכול להתאהב בבת ואולי פחות להימשך אליה??

ענת, אני מה זה חושב כל היום על הדברים האלה ומה אני צריך לעשות ואיך להתנהג ואני מבובל -כמו איך הכל התחיל ולמה ואלי היה יכול להיות יותר טוב..... בבקשה עזרי לי

תודה רבה יוסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו