החופש/ יחסים בין אב לבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החופש/ יחסים בין אב לבן
    שירה
    19/07/2009

שלום,
    בני בן 13 וחצי הוא הולך לישון בשעה 5 לפנות בוקר וקם בשעה 15:00 בזמן שהוא ער הוא צמוד למחשב הוא מסרב לבוא איתנו לבריכה, לטיולים וכד' כמו כן הוא לא מתקשר לחברים ולא עושה ספורט ניסיתי לדבר איתו אך ללא תוצאה הוא כל הזמן חוזר על המשפט תפסיקי להתערב לי בחיים.
    האם כדאי להעניש אותו כמו לקחת לו את המחשב?

בני כבר תקופה ארוכה לא מדבר עם אביו הוא כל הזמן מקלל אותו אומר לו תמות כשבעלי עונה לו זה הגיע לעימות פיזי כך שאמרתי לבעלי פשוט להתעלם ממנו אמנם יש שקט בבית, בעלי לא נותן לו דמי כיס ולא קונה לו דברים. דיברתי עם בני שילך עם אביו לייעוץ אך הוא מסרב. האווירה עכורה בבית, ואני כל הזמן על המשמר להרגיע את הצדדים. מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החופש/ יחסים בין אב לבן

הוספת תגובה

• יחסים בין אב ובנו

אייל קנדינוף
    19/07/2009

שלום לך
    הבעיה היא לא אצל בנך.
    אביו חייב לגשת ליעוץ ובהקדם האפשרי והייתי ממליץ שגם את תצטרפי. יש לכם בעיה וכדאי לא להתמהמה.
    אפשר היום להתעלות מעל מצבים שנראים ללא פתרון וזאת ע"י קבלת ידע עדכני ואמיתי ומתוך מקום של הבנה ולגבש ארגז כלים שיכול להניע מצבים קשים.
    הסיבה שאני כל כך החלטי עם המלצתי היא בגלל שהופעלה אלימות. דרך האתר יהיה קשה מאוד לעזור ונדרשת עבודת צוות מיקצועית שלכם ושל גורם מוסמך-יעוץ או אימון הורים.
    יפה שעה אחת קודם. אין סיבה שהאב ובנו לא יהיו במערכת יחסים חיובית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו