מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בשוקאמא29/08/2007
גיליתי אתמול שהבן שלי מעשן. הוא בן 14 ואחרי שחשדתי כמה זמן הצלחתי לחלץ את זה ממנו. לאיפה הדרדר הנוער של היום? אני מודאגת מהחברה שבה הוא מסתובב ומודאגת מההרגלים שלו . מה אני יכולה לעשות כדי להכניס לו קצת שכל לראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדבר עם הבן
אמא03/09/2007שלום לך
אני מציעה לך לתפוס שיחה עם בנך. לקבוע איתו יום ושעה ולדבר איתו על נושא העישון.
להסביר לו על הנזקים שהעישון גורם שהם לפעמים בלתי הפיכים .
כמעט כל בחור מנסה לעשן . צריך לבדוק איתו שזה לא נהפך אצלו להרגל קבוע .
בהצלחה!
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר עם הבן
אמא03/09/2007שלום לך
בהצלחה!
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר עם הבן
אמא03/09/2007שלום לך
בהצלחה!
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון ומתבגרים
ענת זפרני03/09/2007שלום לך אמא וסליחה על עיכוב במתן התשובה,
חשוב מאוד לא להסחף אחרי גל של היסטריה.
המוני בני נוער מתנסים בעישון. יש להבדיל בין עישון אינטנסיבי כל יום לפעם ב..עם חברים.
אני לא מכירה דרך "להכניס להם שכל לראש" אני מאמינה בלהגיד בצורה ברורה את האמת שלך ולתת לו לבחור.
ביננו, אם הוא ירצה לעשן הוא יעשן בין אם תדעו ובין אם לא, אבל - אם את מגבילה את העישון (בבית לא!) ואת לא קונה לו או עוזרת לו כלכלית, שירעיל את עצמו לבד, אזי הגבולות שלך ברורים:
אני נגד עישון
אתה גורם לנזק בלתי הפיך לריאות ולגוף בכלל
אין לי דרך לשלול ממך
אבל אל תצפה שאעודד אותך
אני לא מרשה לעשן
ואם תעשן אז: ופה תגיע רשימת הגבלות, כדאי שתקחי בחשבון שאם הוא בעניין הוא ימשיך לעשן אבל פחות - כי הוא קצת יפחד.
ומילה להרגעה-
הרבה מהם מנסים "פוזה" ואחרי תקופה מפסיקים
תבדקי רק שמדובר בסיגריות רגילות ולא בחומרים קשים יותר
ותגבילי ככל שתוכלי בפיקוחך
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)