לענת, עזרה בבקשה!..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת, עזרה בבקשה!..
    ליאור
    29/08/2007

היי ענת, שמי הוא ליאור ואני אהיה בעוד ארבעה חודשיים בת 12,
    יש לי שתי שאלות לשאול אותך....
    אני מקווה שתעני במהרה...
    1. יש לי הפרשות שנה, שערות בערווה ובבית השחי, הציצי שלי התחיל להיתפתח, ואני גבוהה לגילי.
    האם אני הולכת לקבל מחזור בקרוב?!? עם כן אני רוצה לדעת מה עושים עם המצב... אז ספרי לי בבקשה...
    2. הציצים שלי התחילו להיתפתח אבל בכל זאת רק אני שמה לב אליהם, ובכיתה שלי בדרך כלל בנים מסתכלים על הבנות עם הציצים הכי גדולים ואני לא אחת מהן... האם יש דרך לגרום לציצים לגדול או להתפתח יותר מהר?

מקווה שתעני מהר (=
    תודה רבה,
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת, עזרה בבקשה!..

הוספת תגובה

• התפתחות וגדילה

אמא
    03/09/2007

ליאור שלום!

בקרוב כנראה את תקבלי את המחזור . לא צריך לעשות כלום!
    כשתקבלי את כבר תיהי מוכנה מראש .
    הגודל של הציצים לא קובע!!
    אבל - בגיל הזה חשוב לבנות שהבנים הסתכלו עליהם , וכמה שיותר גדולים זה מושך את תשומת ליבם.
    הורמונים יכולים לנפח ולהגדיל אותם אבל לא מומלץ בגיל הזה . רק אם אין ברירה ודרך רופא .
    עדיף שההתפתחות תהיה טיבעית ורגילה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאור

ענת זפרני
    03/09/2007

קודם כל הגוף שלך מתחיל להתבגר - מזל טוב!
    איזה כיף שהשינויים מכינים אותך להיות אשה
    אל תפחדי!!
    כל מה שתארת זה טבעי ונורמאלי ורצוי!!
    הפרשות - יש להמון בנות, צריך לבדוק שאין המון הפרשות ושאין ריח או גרד (מה שעשוי להצביע על דלקת או פטריה) להשתמש בתחבושות היגיניות ולהקפיד על מקלחת או יותר במשך היום.
    הציצים גדלים - ז ה בדיוק לפי הספר, את גבוהה וזה נפלא -
    לגבי המחזור:
    מחזור זה דימום של חמישה ימים, דימום לא נורא חזק, שמעיד על כך שהרחם שלך מכינה את עצמה לעתיד - להיותך אמא. זהו. זה לא פצע ולא כואב זה לא מחלה ולא סיבה לפחד!! מצב טבעי של הגוף ורצוי מאוד.
    איך להתכונן?
    בקשי מאמא שתקנה לך את הספר "איילת מקבלת" - מקסים וטוב ומסביר ומרגיע
    שימי לך בתיק של בית ספר שתי תחבושות (עטפי אותן בנייר מתנות והחביאי באחד התאים הפינתיים) כך שאם תקבלי מחזור בבית הספר לא תתפסי לא מוכנה.
    זה כל מה שצריך כדי להתכונן.
    לגבי הציצים -
    הם גדלים בדרך כלל בלי שום יכולת להשפיע עליהם... אל תהיי מוטרדת, הגוף שלך מתפתח וימשיך להתפתח והפרופורציות עוד ישתנו.
    את מוזמנת לכתוב לי שוב
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו