מוטרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת
    מישהי
    07/08/2009

היי,
    אתמול חברה שלי סיפרה לי שהיא אוהבת גם בנים וגם בנות,הייתי בשוק והתחילה להיות לי בחילה וכאב ראש.
    היא סיפרה לי שהיא אוהבת מישהי והמישהי הזאת יודעת את זה.
    1.אני מאוד מפחדת שהיא תתאהב בי,אני נמצאת איתה הרבה בזמן האחרון כי אנחנו הולכות ביחד לקייטנה ומסיעות אחת את השניה אז יש הרבנה סיכויים.
    2.לאחרונה היא כל הזמן נדבקת אליי וזה ממש מציקחשבתי להגיד לה את זה אבל אחרי שהיא אמרה לי את הבשורה ההיא אני לא יודעת מה לעשות,זה מפחיד אותי נורא שהיא נשענת עליי והכל.
    3.יש ילדה מסוימת בכיתה שלי שהיא מי שחברה שלי אוהבת שבתחילת השנה היא הייתה ילדה מש בסדר,חייכנית ונחמדה ושמחה ואז באמצע השנה היא הפכה להיות פחות ופחות מי שהיא הייתה קודם,אני חושבת שזה מזה שחברה שלי אמרה לה שהיא אוהבת אותה זו ממש הנחתה אני לא הייתי עומדת בזה,מה לעשות??
    אני מקווה שתעזרו לי מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת

הוספת תגובה

• מוטרדת

אייל קנדינוף
    10/08/2009

שלום לך
    מובן לחלוטין החשש שלך מהסיטואציה ולו בגלל שהבחירה שלך שונה.
    הצעתי לך היא פשוטה. כנות כנות ושוב כנות. דברי איתה והסבירי לה שאת חוששת מהמצב החדש, ובאותה נשימה ספרי לה על נטיותיך(שאת מעדיפה רק בנים) ושאין מצב שיקרה בינכן משהו ושאת מבקשת ממנה לכבד זאת.
    במקביל הציעי לה את ידידותך וחברותך על הבסיס הברור ששמת בינכן.
    כך היא תעריך אותך ותכבד אותך וחברות אמיתית וכנה עם כבד הדדי יכולה להתפתח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו