מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישוןחסויה13/08/2009
אייל שלום..בני בן ה16 מעשן מזה שנה גילינו זאת ע"י ריח. שיעול " ופליטות" פה שלו על חבריו שמעשנים ,הסברנו לו בכל דרך אפשרית על הנזקים שנגרמים עקב זה ,הוא כמובן הבטיח שיותר לא יעשן כי זה מכעיס אותי מאוד אך הרגשתי היא שהוא "מסבן" אותנו. הבעיה הנוספת שהוא עובד ויש לו כסף לי אין שליטה על מה הכסף שלו יוצא הוא משקר המון כדי לרצות אותי או יותר נכון "להוריד אותי ממנו" אך התחושה שלי אומרת אחרת מה עושים?????
מה גם שבימים האחרונים כאשר הוא מגיע הבית ידיו מסריחות מסיגריות והוא עדין מכחיש ואומר שהוא הפסיק מזמן מאז השיחה שעשינו איתו(לפני כחודש וחצי והוא הודה שעישן קופסא ליום)ורק חבריו אלה שמעשנים (סיגריות ונרגילה)
כאשר הוא חוזר הביתה אחרי בילוי עם חבריו מתחת לעיניו יש נפיחות וסימנים כחולים זאת תופעה שחוזרת על עצמה וזה נורא מדאיג(זה הפסיק לתקופה וחזר שוב).
לצורך העניין אני לא עישנתי ובעלי לא מעשן כמעט 9 שנים.אייל אני ממש מודאגת איך אפשר לגרום לו להפסיק ?????????????
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא
אייל קנדינוף13/08/2009שלום שוב
אין ספק שהמצב שאת מתארת הוא קשה ומפחיד מבחינתך. אולם, יש לזכור שמצב עיניינים זה נובע מחוסר התקשורת שנבנה בינכם לבין בנכם. הסיגריות שאת מתארת הם לא יותר מסמפטום שמצביע על חוסר ידע והערכה למה שאתם כהורים משדרים.
למרות שסיגריות הן לא בריאות הוא לא ימות מהן. השאלה היא האם יש דברים אחרים שהם מסוכנים שבשימוש? ואין לך תשובה על כך.
כך שהמלצתי היא לפנות במהרה ליעוץ כדי לפתור את נושא התקשורת ולבנות מערכת יחסים שתאפשר לך לדעת שבנך בטוח ובמקביל תאפשר לו להתפתח לחיוב.
כפיה לא תעזור וגם לא עונשים, להיפך, הם יגרמו לתיסכול מירמור ושקרים.
במקרה של שימוש בסמים, הסיפור שונה ויש לערב את הגורמים המוסמכים, עובדת סוציאלית ואו פסיכולוג נוער מטעם מחלקת החינוך.
אין להתמהמה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)