מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה של בנות-לענתגפן16/08/2009
שלום ענת
ראשית אני אציין שאני מאד אוהבת לשמוע ולקרוא את מאמרייך.
יש לי שאלה
בתי הבכורה מאוד שונה ממני ובעברית צחה ההפך הגמור
היא לא מרפקנית ולא יוזמת
זה משגע אותי ויותר משגע אותי זה שבחופש הגדול עכשיו היא מול המחשב ש ע ו ת ולא נפגשת עם החברות המעטות מהכיתה שלה. מצידם אין תקשורת אבל גם לא מצידה
היא כבר ילדה גדולה בת 14 ואני מצפה ממנה שתתאמץ קצת יותר בשביל להנות זה גיל ההתבגרות שהיא אמורה להיות מוקפת בילדים ולא במחשבים.
בשיחות של אמא ובת היא מציינת בפני שקשה לה והיא רוצה שיהיה לה יותר אומץ
מה ניתן או איך ניתן לעזור לה?.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אמא של...
ענת זפרני18/08/2009תראי, בחופש הרבה חבר'ה לא נפגשים, היא לא יחידה, השאלה היא מה קורה במהלך השנה עד כמה יש לה אפשרויות ליזום? עדכמה נפגשים איתה? אם בדרך כלל יש לה קשיים חברתיים אולי כדאי לקחת אותה לשיחות ייעוץ והכוונה. כתבי לי מאיזה איזור אתם בארץ אולי אני מכירה אנשי מקצוע שניתן להמליץ.
המון הצלחה
ותודה על הפירגון...
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת המשך לענת
גפן18/08/2009למה התכוונת ביעוץ?....לאיזה אנשי מקצוע?......נבהלתי קצת.
אני באופן אישי מאוד פתוחה ואוהבת לשמוע דעה של אחרים במיוחד עם הם אנשי מקצוע
אבל איזה סוג?..........כי חוץ ממה שפירטתי אין כאן דיכאונות, אין חוצפה אבל כן יש מקום להכוונה+
אנחנו גרים בנווה אפק בראש העין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ
ענת זפרני18/08/2009שיחות אצל איש מקצוע זה לא כואב...
ניתן דרך קופת חולים לבקש הפנייה ל-10 שיחות אצל פסיכולוג/ית נוער
ניתן באופן פרטי
אני מצרפת קישור לאתר שלי שתוכלי לקבל מידע בנוגע לשיחות שאני עורכת בפתח תקווה
המשך חופשה נעימה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)