עצמאות מחלטת,,,ו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצמאות מחלטת,,,ו
    אור
    19/08/2009

שלום,
    1. בני עולה לתיכון, בחטיבה הוא היה תלמיד טוב, אך אני הייתי חייבת להזכיר לו לעשות שיעורי
    הבית לצערי בתדירות גבוהה, אני מאוד רוצה "לרדת ממנו" ולסמוך עליו שיעשה את התחייבותיו
    לבד, אך ניסיתי פעמים אין ספור ועד שלא הזכרתי לו את התחייבויותיו הוא לא למד ובקש ממני
    אף להתכונן איתו למבחנים. אודה לכם אם תייעצוני כיצד לנהוג.

2. לקראת שנת הלימודים ביקשתי ממנו לקצר את שעות ישיבה במחשב בלילה, כל יום בחצי
    שעה מאחר והוא לא תמיד עומד בזמנים, אני מנתקת לו את המחשב לכמה שעות אבל עדיין הוא
    יושב פחות זמן ממה שהיה רגיל, אך עלי להזכיר לו ולגשת אליו ולבקש ממנו לסגור. השאלה
    היא איך והאם אפשר להגיע להסכמה שהוא יפסיק בשעה שקבענו מראש מבלי שאבוא לדרוש
    זאת ממנו.
    מודה לכם מאוד
    אורו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצמאות מחלטת,,,ו

הוספת תגובה

• עצמאות

ענת זפרני
    19/08/2009

היי אור
    לפי מה שתארת מדובר בסך הכל במתבגר טיפוסי.
    רובם מתקשים להתנתק מהמחשב
    לרובם קשה לקחת אחריו על שיעורי הבית
    ונזקקים לעזרה לימודית (שיעורי עזר או הורים/אחים) כזו או אחרת
    ולכן,
    אני חושבת שעלייך לערוך הסכם עם בנך
    הסכם "שישתלם" לו
    משהו כמו: אם עד המחצית הראשונה של יא' אתה עומד בכל המחויבויות הלימודיות שלך מבלי לערב אותנו - תוכל לקבל משהו שאתה מאוד מעוניין בו(בהתאם ליכולותיכם או רצונכם)- עזרה ברשיון או חוג או חו"ל או טלויזיה לחדר או כל ד בר שאתם מסכימים עליו
    אם הוא לא עומד בהסכם אתם חוזרים לנוהל הקודם שאת מפקחת עליו
    בנוגע למחשב, ההסכם שערכת נכון בעיני, וגם אם קשה לו לעמוד בו(המחשב ממכר!!!!!!!!) חשוב שהגבול יהיה ברור
    נסי את לא לכעוס ובכל זאת לעמוד במה שקבעתם
    המון הצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו